Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Eurovision 2017: Εντυπωσιακή Eμφάνιση της Demy στην Πρώτη Πρόβα της! [pics,vids]

Eurovision 2017: Εντυπωσιακή εμφάνιση της Demy στην πρώτη πρόβα της! [pics,vids]

Έτοιμη να ταξιδέψει το κοινό της Eurovision στους ρυθμούς του “This is love” είναι η Demy. Η διάσημη τραγουδίστρια και φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διαγωνισμό βρίσκεται στο Κίεβο και έκανε ήδη την πρώτη πρόβα της για τον ημιτελικό. Με ένα εντυπωσιακό κρεμ φόρεμα, η Demy βρέθηκε on stage και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.  
Σύμφωνα με πληροφορίες, το outfit της πρόβας είναι αυτό που θα δούμε και τη βραδιά του ημιτελικού που διαγωνίζεται η Demy. Το κομμάτι της θα παρουσιαστεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό (με πολλά οπτικά εφέ) ενώ η Demy θα βρίσκεται πάνω σε μια ειδική κατασκευή και δεν θα έχει έντονη χορογραφία. Θα πλαισιώνεται όμως από δυο χορευτές που θα χορεύουν μες στο νερό, καθώς η Demy θα ερμηνεύει το τραγούδι της ανάμεσα σε σταγόνες βροχής και αστέρια!<  
Έχοντας στο πλευρό της όλη την αποστολή, τον δημιουργό Δ ημήτρη Κοντόπουλο, αλλά και την ανατρεπτική σκηνοθετική ματιά του Φωκά Ευαγγελινού, η Demy είναι έτοιμη για την επόμενη πρόβα είναι την ερχόμενη Πέμπτη, 4 Μαΐου και για πολλές ακόμη εκπλήξεις!
Δες φωτογραφίες:
 

 

 Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Sakis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου