Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Οι Καθηγητές Ξεσκέπασαν το Βιασμό Μαθήτριας από τον Πατέρα της - Σοκάρουν οι Αποκαλύψεις!

 Μυτιλήνη: Οι καθηγητές ξεσκέπασαν το βιασμό μαθήτριας από τον πατέρα της - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Η 13χρονη μαθήτρια εμφανιζόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και οι καθηγητές της προσπάθησαν και κατάφεραν να ανοίξουν την ψυχή της. Σάλος στη Λέσβο...

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης προχωρά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης μετά την χθεσινή καταγγελία για τον κατ' εξακολούθησε βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού, από τον πατέρα του. Το όλο θέμα ήρθε στο φως, χθες Τετάρτη, όταν η μητέρα της 13χρονης προέβη σε σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 'Αμεσα, ο καταγγελλόμενος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου και παραμένει, έως της έκδοσης του εντάλματος σύλληψής του.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, το παιδί φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης για περισσότερο από δύο χρόνια. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η κακή ψυχολογική κατάσταση του παιδιού μαζί με τη συμπεριφορά της προκάλεσαν την ανησυχία των εκπαιδευτικών στο σχολείο, όπου φοιτούσε κι έτσι ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται το μαρτύριο, το οποίο η 13χρονη ζούσε.
Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης, οικονομικός μετανάστης από την Αλβανία στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές πριν από μερικά χρόνια, κατηγορούμενος για υπόθεση κακοποίησης, αλλά τότε είχε αθωωθεί. Με τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά τους ζουν σε χωριό κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ   Δικαστής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου