Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Μαίρη Τσώνη: Ραγίζουν Καρδιές τα Λόγια της Βασιλικής Τρουφάκου - “Έφυγες Χτυπημένη από...” Μαίρη Τσώνη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Βασιλικής Τρουφάκου - “Έφυγες χτυπημένη από...”

Μαίρη Τσώνη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Βασιλικής Τρουφάκου - “Έφυγες χτυπημένη από...”

Στο πένθος ο καλλιτεχνικός χώρος μετά το χαμό της ηθοποιού και ερμηνεύτριας Μαίρης Τσώνη σε ηλικία 30 χρόνων. Το διάσημο κορίτσι που είχε ξεχωρίσει για το ρόλο της στον Κυνόδοντα του Λάνθιμου άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στα Εξάρχεια.
Φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο πενθούν για το πρόωρο τέλος της. Συντετριμμένη και η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου που γράφει χαρακτηριστικά: “Ομόψυχα από όλους μας αγαπήθηκε αυτό το κορίτσι. Ίσως γιατί δεν έκρυψε καθόλου το τι της συνέβαινε (Η ορθόδοξη κουλτούρα του πένθους που κουβαλάμε δίνει τουλάχιστον λίγο χώρο για τους εσταυρωμένους αυτής της ζωής). Συναντιόταν με την αλήθεια της, όπως και να έχει.
Ίσως, πάλι γιατί ήταν στα αλήθεια πολύ ταλαντούχα. Έφυγε, μάλλον, χτυπημένη από παράφορη δυστυχία σήμερα. Θα τη θυμόμαστε με αγάπη. Γειά σου, Μαίρη, κορίτσι μου”.


 


Vassiliki Troufakou
Ομόψυχα από όλους μας αγαπήθηκε αυτό το κορίτσι. Ίσως γιατί δεν έκρυψε καθόλου το τι της συνέβαινε (Η ορθόδοξη κουλτούρα του πένθους που κουβαλάμε δίνει τουλάχιστον λίγο χώρο για τους εσταυρωμένους αυτής της ζωής). Συναντιόταν με την αλήθεια της, όπως και να έχει.
Ίσως, πάλι γιατί ήταν στα αλήθεια πολύ ταλαντούχα.
Έφυγε, μάλλον, χτυπημένη από παράφορη δυστυχία σήμερα.
Θα τη θυμόμαστε με αγάπη.
Γειά σου, Μαίρη, κορίτσι μου.
Όταν η Μαίρη Τσώνη μίλησε για τη ζωή της στη LiFO
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια των «Mary and The Boy» είχε παίξει τον ρόλο της μικρής κόρης στον πολυβραβευμένο «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου.
lifo.gr

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ  Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου