Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Ίβιτς: Διακοπή Συνεργασίας με Αποστολόπουλο Μετά την Καταγγελία στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς

Ίβιτς: Διακοπή συνεργασίας με Αποστολόπουλο μετά την καταγγελία στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Αλέξης Αποστολόπουλος, έδωσε ένορκη κατάθεση στον αθλητικό εισαγγελέα, καταγγέλλοντας επίθεση στους παίκτες των Κρητικών, στο ημίχρονο του περιβόητου αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά ο ατζέντης του, Ίλια Ίβιτς, τον.. άδειασε.

Μιλώντας στον “Sport FM” ο Ίλια Ίβιτς τόνισε πως αιφνιδιάστηκε με την κίνηση του πελάτη του, αναφέροντας πως δεν είχε καμία ενημέρωση για την συγκεκριμένη ενέργεια.
Μάλιστα, ο αδερφός του προπονητή του ΠΑΟΚ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ χαρακτήρισε λανθασμένη την κίνηση του Αποστολόπουλου, αποκαλύπτωντας πως η συνεργασία τους τελείωσε μετά την καταγγελία του παίκτη του Πλατανιά.
Άξιο αναφοράς, πως σε επικοινωνία που είχε μετά από τον συγκεκριμένο αγώνα με τον Αποστολόπουλο, εκείνος δεν του είχε αναφέρει κάτι για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος του ιδίου ή άλλων παικτών του Πλατανιά.
O Ίλια Ίβιτς μίλησε στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" για: 

-το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει μετά από καιρό δημοσίως: «Το ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι εγώ δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω. Είναι επιλογή μου. Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι πολύ λεπτή η θέση μου. Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω την παραμικρή ανάμειξη σε όλα αυτά. Ο συγκεκριμένος παίκτης λειτούργησε εν αγνοία μου και δεν έχω καμία ενημέρωση όσον αφορά την ενέργειά του. Ο κ. Αποστολόπουλος με πήρε τηλέφωνο πριν από έξι μήνες και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε. Είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα».

-το αν γνώριζε την απόφαση του Αποστολόπουλου να καταθέσει: «Πιστεύω πως λειτούργησε λάθος. Έχω να τον ακούσω τρεις εβδομάδες, δεν τον είχα ακούσει. Το Σάββατο τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι το έχει κάνει. Του είπα ότι διακόπτεται κάθε συνεργασία μαζί μου, γιατί θεωρώ ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έχει κάνει. Η δουλειά μου δεν είναι μόνο να πηγαίνουμε να υπογράφουμε συμβόλαια, αλλά και να δίνω σωστές συμβουλές στα νέα παιδιά που έχουν γύρω τους διάφορα άτομα. Σίγουρα αν ήξερα κάτι, δεν θα τον άφηνα… θα του έλεγα τη γνώμη μου. Ο άνθρωπος είναι 26 ετών, λειτουργεί μόνος του και μπορεί να πάρει μόνος του τις αποφάσεις. Είναι μεγάλο παιδί. Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, του έχω πει πως δεν θέλω να συνεργαστώ άλλο μαζί του. Νομίζω ότι το έχει καταλάβει και ελπίζω και ο ίδιος κάποια στιγμή να βγει και να πει την αλήθεια, σε ό,τι αφορά κι αυτά που σας λέω εγώ. Θεωρώ ότι θα το κάνει».

-το πότε έμαθε για την κατάθεση του Αποστολόπουλου: «Το Σάββατο που τον πήρα και μίλησα μαζί του, μου είπε ότι το έχει κάνει (σ.σ. ότι έχει καταθέσει). Είχαμε να μιλήσουμε τρεις εβδομάδες, δεν τον είχα ακούσει. Από τη στιγμή που μου το είπε, του είπα ότι δεν θέλω καμία συνεργασία, ότι διακόπτεται κάθε συνεργασία μεταξύ μας. Το έχει καταλάβει και αυτή είναι η αλήθεια».

-το αν του είχε αναφέρει κάτι από όσα κατέθεσε μετά το ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς: «Όχι, δεν μου ανέφερε ότι έγινε κάτι στο Καραϊσκάκη. Μιλήσαμε για το δικό του θέμα. Του είπα να μη στενοχωριέται που δεν έχει παίξει και του είπα να είναι επαγγελματίας, έχει άλλα τρία παιχνίδια, να δουλεύει σοβαρά στην προπόνηση και όταν του δοθεί η ευκαιρία από τον προπονητή να δείξει την αξία του. Αυτές ήταν οι συμβουλές μου. Αυτές τις συμβουλές δίνω σε κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν μου είπε τίποτα από αυτά που μου λέτε εσείς, ότι έγινε κάτι στο Καραϊσκάκη. Θεωρώ ότι οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έχει σημασία. Δεν είναι καλό για κανέναν παίκτη να είναι πρωταγωνιστής εκτός αγωνιστικού χώρου. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πρωτοσέλιδο τώρα όχι για τον απόδοσή του, αλλά για κάποιον άλλο λόγο, που δεν αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει κανέναν λόγο να βγαίνει μετά από 20-25 μέρες και να κάνει αυτές τις δηλώσεις και τις κινήσεις που έχει κάνει».

-το αν ενημερώθηκε από κάποια ομάδα, είτε από Ολυμπιακό είτε από ΠΑΟΚ, για την απόφαση του Αποστολόπουλο να καταθέσει: «Το Σάββατο που τον πήρα μετά από 2-3 εβδομάδες μού το είπε ο ίδιος. Δεν είχα καμία επαφή, με καμία ομάδα. Δεν ήξερα τίποτα. Από εκείνον το έμαθα. Απλά στενοχωρήθηκα γιατί βγήκε κάπου ότι είμαι μάνατζερ του παίκτη και μπορεί κάποιοοι που δεν έχουν σχέση μαζί μου να νομίζουν διάφορα πράγματα. Γι' αυτό βγήκα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα».

Φώτο    Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου