Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Αίγυπτος: Σοκαριστικές Φωτογραφίες Μετά το Μακελειό! Προσοχή Σκληρές Εικόνες

Αίγυπτος: Σοκαριστικές φωτογραφίες μετά το μακελειό! Προσοχή, σκληρές εικόνες

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, έχασαν μαρτυρικά τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου 10 τρομοκράτες που επέβαιναν σε ημιφορτηγά και φορούσαν ρούχα παραλλαγής, έφτασαν κοντά στο κομβόι δυο λεωφορείων και ενός φορτηγού που μετέφεραν πιστούς και άνοιξαν πυρ, γαζώνοντάς τους.
Φρίκη στην Αίγυπτο: "Γάζωσαν" Χριστιανούς Κόπτες! Παιδιά ανάμεσα τους νεκρούς
Οι ομάδα των Χριστιανών Κοπτών ήταν καθ' οδόν προς το μοναστήρι του Αγίου Σαμουήλ, στην περιοχή της Μίνιας, στην Άνω Αίγυπτο για προσκύνημα. Σύμφωνα με τον Επίσκοπο Αραμέια, υψηλά ιστάμενο στην ιεραρχία της Κοπτικής Εκκλησίας, ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, ενώ μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως από την επίθεση έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 28 άνθρωποι.
Οι νεκροί και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο του Μπένι Σουέφ, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν προς το Ισλαμικό Κράτος (που είχε αναλάβει την ευθύνη και για το μακελειό της Κυριακής των Βαΐων), ενδέχεται να κρύβεται πίσω από το "τυφλό" τρομοκρατικό χτύπημα.
Οι φωτογραφίες που βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας από το μακελειό κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου - Προσοχή, οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές  

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου