Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Πρέβεζα: Η Γκαρσονιέρα των Οργίων - Διαλύθηκε ο Γάμος με Σκηνές Απείρου Κάλλους!

Πρέβεζα: Η γκαρσονιέρα των οργίων - Διαλύθηκε ο γάμος με σκηνές απείρου κάλλους!

Σκηνές σεξοκωμωδίας εκτυλίχθηκαν στην Πρέβεζα, όταν σύζυγος ευυπόληπτου επιχειρηματία, επισκέφθηκε την ερωτική φωλιά που διατηρούσε εκείνος, κάνοντάς τον τσακωτό, όχι με κάποια καλλονή όπως θα δικαιολογούσε με το στάτους του, αλλά με ένα γεροδεμένο νεαρό αλλοδαπό. Ο γνωστός επιχειρηματίας...

από την Πάργα, είχε διπλή ζωή. Για πολλούς και για τη σύζυγό του, ήταν ο επιτυχημένος άντρας που δεν έδινε δικαιώματα με τις επιλογές και τις κινήσεις του και εκείνη απολάμβανε μια αξιοσέβαστη κοινωνική θέση στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το σκηνικό διαδραματίστηκε σε γκαρσονιέρα που είχε νοικιάσει ο επιχειρηματίας στην πόλη της Πρέβεζας. Η αποκάλυψη έγινε όταν η γυναίκα του είχε μια κλήση από άγνωστο ο οποίος της έδωσε την διεύθυνση της γκαρσονιέρας και την παρότρυνε να πάει συγκεκριμένη μέρα και ώρα.
Μάλιστα η γυναίκα όταν εμφανίστηκε, πάτησε το κουδούνι ενός γείτονα της πολυκατοικίας με την δικαιολογία ότι την έστειλε ο άντρας της να καθαρίσει αλλά ξέχασε τα κλειδιά. Όταν βρέθηκε στην πόρτα της γκαρσονιέρας και χτύπησε το κουδούνι εμφανίστηκε ο άντρας της γυμνός και στο βάθος βρισκόταν ο νεαρός ημίγυμνος. Κάπως έτσι το ερωτικό καταφύγιο του επιχειρηματία έγινε ο τόπος της αποκάλυψης της διπλής ζωής που κρατούσε κρυφή.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Τσακπίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου