Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Ηθοποιός του «Μπρούσκο» Αποκάλυψε Πως Είχε Σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Τελικά ποια θα πρωτοπάρει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ένας θεός ξέρει!

Ο γοητευτικός παίκτης της ομάδας των «Μαχητών» του Survivor εκτός από την γοητευτική Κύπρια που τον διεκδικεί, την Ελληνίδα personal trainer αλλά και την Τουρκάλα μποξέρ, τώρα "εμφανίστηκε" και η Κύπρια ηθοποιός που τον είχε κάνει δικό της.
Ο λόγος για την ηθοποιό Χριστίνα Κυριακού την οποία θα δούμε στο πλευρό του “Σήφη” (Αποστόλη Τότσικα) στη σειρά του ΑΝΤ1 "Μπρούσκο". Αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σήφης θα επιστρέψει στα Χανιά παντρεμένος, προκαλώντας σοκ σε όλη την οικογένειά του. Η κοπέλα που θα παντρευτεί δεν είναι άλλη από την αδερφή του Ιταλού συνεργάτη του Σπαλέτι την οποία υποδύεται η Κύπρια ηθοποιός.

Η Χριστίνα Κυριακού, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη...

Κι όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο του χίουμορ, αφού ο παίχτης των “Μαχητών”, Κωνσταντίνος Βασάλος τον τελευταίο καιρό έχει τόσες θαυμάστριες που οι σχέσεις που του χρεώνουν είναι τόσες πολλές σχέσεις που σιγά σιγά θα αρχίσουμε να χάνουμε το μέτρημα...

Έτσι και η Χριστίνα Κυριακού θέλοντας να διακωμωδήσει με τον δικό της τρόπο το όλο γεγονός δήλωσε δημόσια πως και αυτή τα είχε με τον Βάσαλο!

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου