Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Το Επίσημο Πρόγραμμα της Επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λευκάδα

prokophs-paylopoulos

Θα παραστεί στης 5 Ιούνη στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Φανερωμένης
Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου, που θα παραστεί στις 5 Ιούνη 2017 στις εορταστικές εκδηλώσεις της Μονής Φανερωμένης, ανακοινώνει ο Δήμος Λευκάδας. Ο κ. Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα επισκεφτεί, μεταξύ άλλων, τον οικισμό της Νικιάνας, όπου αναμένεται στις 1.00 μ.μ. να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο στην περιοχή «Μαγεμένου», που είναι αφιερωμένο στη μάζωξη των οπλαρχηγών τον Ιούλιο του 1807, υπό την οργάνωση και καθοδήγηση του Ιωάννη Καποδίστρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
Ο Δήμος Λευκάδας έχει την τιμή και την χαρά υποδεχτεί την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο στις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν προς τιμήν της Παναγίας Φανερωμένης, στις 5 Ιουνίου 2017.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει στο Μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης στις 10 το πρωί, της 5ης Ιουνίου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης σύμφωνα με το εκκλησιαστικό πρόγραμμα.
Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο η τελετή αναγόρευσης της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Λευκάδας.
Στις 12.25 μ.μ. ο Πρόεδρος θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκάδας και στις 13.00 μ.μ. θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Μαγεμένου στη Νικιάνα».

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου