Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Σάλος! Έδωσε τον Υπολογιστή για Επιδιόρθωση και Διέρρευσε «Ροζ» Βίντεο με τη Σύντροφό του

 Σάλος! Έδωσε τον υπολογιστή για επιδιόρθωση και διέρρευσε «ροζ» βίντεο με τη σύντροφό του

Σάλος με ερωτικό βίντεο! Είδαν τις προσωπικές τους στιγμές αναρτημένες στο διαδίκτυο [vid]

Μια απίστευτη καταγγελία διερευνά η Αστυνομία.

Άντρας ισχυρίζεται ότι έδωσε τον υπολογιστή του για επισκευή ξεχνώντας να διαγράψει κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την σύντροφο του που είχε στον σκληρό δίσκο με αποτέλεσμα αυτά να αναρτηθούν στο διαδίκτυο σε ανύποπτο χρόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου» συγγενείς του παραπονούμενου που διαμένουν στην Αθήνα τον ενημέρωσαν ότι το βίντεο βρίσκεται αναρτημένο στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να προβεί στην καταγγελία. Ο άντρας συνέδεσε την ανάρτηση του βίντεο με τον τεχνικό που είχε αναλάβει την επιδιόρθωση του ηλεκτρονικού υπολογιστή πριν από περίπου 2 χρόνια.

Η Αστυνομία άρχισε αμέσως τη διερεύνηση των καταγγελιών του παραπονούμενου. Κληθείς για κατάθεση ο τεχνικός, φέρεται να παραδέχθηκε ότι βρήκε στον υπολογιστή το επίμαχο βίντεο και ότι το ανάρτησε όντως στο διαδίκτυο. Κατόπιν τούτου, συνελήφθη, ενώ ο υπολογιστής κατασχέθηκε και στάλθηκε για εξετάσεις στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ο τεχνικός αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, εν αναμονή της ολοκλήρωση των επιστημονικών εξετάσεων στο υλικό.


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Τσακπίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου