Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Στο Νοσοκομείο η Νανά Καραγιάννη

 Στο νοσοκομείο η Νανά Καραγιάννη

Δύσκολες ώρες ξανά για την Νανά Καραγιάννη. Η γνωστή δημοσιογράφος που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια πρόβλημα με την ανορεξία, βρίσκεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα στη Νέα Ιωνία, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα νέο πρόβλημα με την υγεία της.
Η Νανά που ποτέ δεν έχασε το χιούμορ της και την όρεξή της για δουλειά βρίσκεται στο νοσοκομείο "Αγία 'Ολγα" στη Β' Παθολογική με λοίμωξη του αναπνευστικού και σύμφωνα με πληροφορίες μας,  της δίνεται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά της.
Πριν λίγες η μέρες η Νανά είχε αναφέρει στο προφίλ της στο facebook ότι είναι άρρωστη και ζήτησε συγνώμη για την διαδικτυακή "εξαφάνισή" της


Οτι χειρότερο μα πάλι υα πρέπει βε πω πως ασθενώ αυτές τις μέρες ασθενώ και ειμαι σε πλήρη αδυναμία να φανώ συνεπής στο παραμικρό-Φρικτο και οδυνηρό μα και ποιος@γιατρος δεν εχει έρθει απο εδώ??Πως ανοίγω απορώ...ούτε καν να γράψω δεν μπορώ,ευχαριστω για την αγάπη και Χιλια συγνώμη για την απουσία μου γενικώς και ειδικώς...κάνω οτι μπορώ αλλα οτι κρίνει ο Θεός... #feelingsick #prayforhealth #nothealty #sadness #cry


Να θυμήσουμε ότι πέρσι το καλοκαίρι, η δημοσιογράφος είχε είχε αρρωστήσει σοβαρά και είχε περάσει 20 ημέρες στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Φώτο  Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου