Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητέ Ιατρέ Σπύρο Σταύρακα που Έφυγες Νωρίς

stavrakas

Έφυγε από την Ζωή και Κηδεύτηκε Σήμερα σε Ηλικία 45 Χρόνων Ύστερα από Πολύμηνη Μάχη που Έδινε με την Ασθένεια που τον Ταλαιπωρούσε το Τελευταίο Διάστημα ο Αγαπητός Λευκαδίτης Γιατρός Σπύρος Σταύρακας

Ένας Νέος Άνθρωπος με Επάρκεια στην Ιατρική του Επιστήμη που με Σεμνότητα και Ήθος Υπηρετούσε το Ιατρικό Λειτούργημα ως Παθολόγος Γιατρός του ΟΚΑΝΑ Πρέβεζας.

Ο Σπύρος Σταύρακας με Καταγωγή από την Καρυά Λευκάδας Είχε Επιλέξει να Ζει με την Οικογένειά του στην Πρέβεζα όπου και Εργάζονταν ως Παθολόγος Γιατρός του ΟΚΑΝΑ Πρέβεζας.

Καλός Οικογενειάρχης Δημιούργησε την Δική του Οικογένεια με την Αγαπημένη του Σύζυγο και Απέκτησαν τα Δύο Πολυαγαπημένα τους Παιδιά. 

Ενώ Όλα Πήγαιναν Καλά Τόσο στα Εργασιακά Όσο και στα Οικογενειακά Ήρθε η Αρρώστια την Οποία Πάλεψε με Θάρρος και Περισσή Δύναμη Αλλά Δεν τα Κατάφερε και Έφυγε στα 45 του Αφήνοντας Δυσαναπλήρωτο Κενό στην Λευκάδα Αλλά και την Τοπική Κοινωνία της Πρέβεζας Όπου Φρόντιζε να Ζει Διακριτικά.

Πάνδημη η Σημερινή του Κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Πρέβεζας.
 

Στην Εκκλησία  Υπήρχε Κουμπαράς Όπου Όσοι Επιθυμούσαν Αντί Στεφάνου  Εισέφεραν Υπέρ του Ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητέ  Σπύρο τα Θερμά και Ειλικρινή μου Συλλυπητήρια στους Γονείς σου - Την Σύζυγό σου - Τα Παιδιά σου και σε Όλα τα Οικεία και Αγαπημένα σου Πρόσωπα.

Διονύσιος   Κούρτης  

1 σχόλιο: