Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Πένθος για το Χρήστο Μενιδιάτη

Πένθος για το Χρήστο Μενιδιάτη

Θλίψη για την οικογένεια του Χρήστου Μενιδιάτη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής πενθεί αφού έχασε χθες την αγαπημένη του γιαγιά. Και μπορεί να ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά ο Χρήστος στεναχωρήθηκε αρκετά αφού είχε πολλές και όμορφες γλυκές αναμνήσεις.
Ο Χρήστος δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook, φωτογραφία της γιαγιάς του γράφοντας ένα συγκινητικό αντίο: "Η στεναχώρια μεγάλη οχι μόνο γιατί σημερα το πρωι έφυγες αλλά γιατί χωρις ανθρώπους σαν εσένα ο κόσμος μας γινεται ακομα χειρότερος. Το μεγαλείο σου , οι ευχές σου , το χαμόγελο σου θα μας ακολουθούν όλους ( παιδια , εγγόνια, δισέγγονα) μέχρι κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε. Καλο ταξίδι γιαγιά ... Καλο ταξίδι ομορφη μου κρητικιά"!

Christos Menidiatis
το Σάββατο
Η στεναχώρια μεγάλη οχι μόνο γιατί σημερα το πρωι έφυγες αλλά γιατί χωρις ανθρώπους σαν εσένα ο κόσμος μας γινεται ακομα χειρότερος. Το μεγαλείο σου , οι ευχές σου , το χαμόγελο σου θα μας ακολουθούν όλους ( παιδια , εγγόνια, δισέγγονα) μέχρι κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε. Καλο ταξίδι γιαγιά ... Καλο ταξίδι ομορφη μου κρητικιά !

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου