Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Η Δόξα Λευκάδας θέλει Basket League!

Η Δόξα Λευκάδας έδωσε τον αγώνα της στη Basket League, αξιοπρεπή και μαχητικό παρά τις αντιξοότητες, έπεσε χωρίς να “γκρινιάξει”, αλλά την επάνοδό της θα την παλέψει πριν καν μπει στα παρκέ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το “αλισβερίσι” που έχει αρχίσει και φουντώνει για εξαγορές και συγχωνεύσεις ομάδων μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους Λευκαδίτες, οι οποίοι έχουν στα υπέρ τους κι ένα μεγάλο ατού, ΚΑΕ εν ισχύ, λειτουργία και χωρίς… αμαρτίες. Οι άνθρωποι της Δόξας έχουν αρχίσει μεθοδικά τις επαφές τους με υποψήφιους συνεργάτες, καταθέτοντας ξεκάθαρο πλάνο του πώς οραματίζονται αυτή τη συνεργασία που θα διατηρήσει την Δόξα στα “σαλόνια” και καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση.
Μεταξύ αυτών που έχουν προσεγγίσει, είναι τα Τρίκαλα με τον μεγαλομέτοχό τους Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, για να μάθουν αν αληθεύουν οι φήμες περί σκέψεων πώλησης της ΚΑΕ και αποχώρησής του, αλλά και το αφεντικό του Φάρου Βαγγέλης Τσάπας. Ακόμα και χθες, μάλιστα, που έγινε γνωστή η επίτευξη συμφωνίας με το Περιστέρι, οι Λευκαδίτες επέμεναν ότι δεν χάνουν τις ελπίδες τους αφού δεν έχουν μπει υπογραφές και δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις.
Ακόμα κι αν δεν βρεθεί τρόπος επανόδου… άνευ αγώνων στην Α2, στην Λευκάδα είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα πετύχει τον στόχο στα γήπεδα. Θεωρούν όμως ότι είναι βάσιμες οι ελπίδες του για να χρειαστεί να δημιουργήσουν ανταγωνιστική ομάδα κατευθείαν για τη Basket League και αυτή τη φορά… έγκαιρα και όχι στο και πέντε, όπως πέρυσι με το σίριαλ της wild card. Κι αν οι δύο περιπτώσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι αυτές για τις οποίες έχουν γίνει γνωστά κάποια στοιχεία, ίσως να μην είναι και τα μοναδικά… παράθυρα που έχουν εντοπίσει οι Επτανήσιοι.

Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερς  Nionios και  Μανάρας    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου