Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Ολοκληρώθηκε η Γ΄ Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων Σχ. Έτους 2016-17

γφαση_μαθητικοι_αγωνες

Την 4η θέση στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1,64μ κατέλαβε η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου
Ολοκληρώθηκε η Γ΄ Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων σχ. έτους 2016-17 οι οποίοι διεξήχθησαν στην Πάτρα στις 3 και 4 Μαΐου 2017.
Οι μαθητές –τριες που συμμετείχαν επέδειξαν αγωνιστικό ήθος, ανέπτυξαν αρμονικές σχέσεις συναγωνισμού με τους συναθλητές τους και συμπεριφέρθηκαν με σεβασμό στους διοργανωτές. Οι επιδόσεις τους σημείωσαν σημαντική βελτίωση συγκριτικά με τις προηγούμενες συμμετοχές τους και ένιωσαν ιδιαίτερη ικανοποίηση μέσα από την αθλητική άμιλλα.
γφαση_μαθητικοι_αγωνες 2
Συγκεκριμένα από τα σχολεία της ΔΔΕ Λευκάδας συμμετείχαν οι παρακάτω μαθητές-τριες και σημείωσαν τις αντίστοιχες επιδόσεις:
1. Ιωακειμίδου Γεωργιάννα του 1ου ΓΕΛ Λευκάδας, 4η στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1,64μ.
2. Κουρέτση Ευδοξία του 1ου ΓΕΛ Λευκάδας, 12η στο έπταθλο με 3.572 βαθμούς
3. Ζαμπέλης Κωνσταντίνος του 2ου ΓΕΛ Λευκάδας, 8ος στο άλμα εις μήκος με επίδοση 6,40μ.
4. Χαμοσφακίδης Ευστάθιος των Λ.Τ. Βασιλικής, 11ος με επίδοση 9΄38΄΄ στα 3000μ.

Οι συνοδοί καθηγητές της αποστολής κ. Ιωακειμίδης Γιώργος και κ. Θειακού Όλγα εκφράζουν εκ μέρους της ΔΔΕ Λευκάδας τις ευχαριστίες τους προς την ΟΕΣΑΔ Αχαΐας για την άψογη φιλοξενία (διαμονή-σίτιση) των αποστολών και την υψηλού επιπέδου διοργάνωση της Γ΄ Φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων.
H Oργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Λευκάδας συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις επιδόσεις τους αλλά και τους γονείς για την στήριξη που τους παρέχουν.

Φώτο   Ρεπορτάζ     Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου