Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Βρήκαν Νεκρό 16χρονο! Άκουγαν Κραυγές για Βοήθεια οι Κάτοικοι!

Βρήκαν νεκρό 16χρονο! Άκουγαν κραυγές για βοήθεια οι κάτοικοι!

Νεκρός κοντά στο Park Mains High School στο Erskine βρέθηκε ο 16χρονος Owen MacDonald, με τις αρχές να αντιμετωπίζουν τον θάνατό του ως ανεξήγητο αλλά όχι ύποπτο.

Σε λίγες ημέρες ο Owen MacDonald θα έδινε εξετάσεις, με τρεις άντρες να ανακαλύπτουν το πτώμα του την Κυριακή. "Ο Owen δεν είχε εχθρούς. Του άρεσε να παίζει ράγκμπι και πήγαινε στο τοπικό σχολείο. Όλοι είναι αναστατωμένοι και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του", δήλωσε 17χρονος συμμαθητής του.
"Είναι τραγωδία. Πολλοί από εμάς θα διαβάζαμε σήμερα αλλά θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτό το σπουδαίο παιδί", τόνισε άλλος φίλος του. Οι ντόπιοι ανέφεραν ωστόσο ότι νωρίτερα είχαν ακούσει κάποιον να κλαίει και να ζητάει βοήθεια από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 16χρονος.
Ορισμένοι κάτοικοι αναφέρουν ότι προηγήθηκε καβγάς μεταξύ μιας ομάδας έφηβων αγοριών, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν πως υπήρχαν φιλονικίες μεταξύ συμμοριών στην περιοχή. Οι αξιωματικοί ωστόσο τονίζουν πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι ο μαθητής είχε εμπλακεί στον καβγά.

Πηγή: Dailymail

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου