Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Ιατρικό Aνακοινωθέν για την Yγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

τσοχατζοπουλοσ
 
Από την καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Αθηνών εκδόθηκε σήμερα ιατρικό ανακοινωθέν που περιγράφει την πορεία της υγείας του άρτι αποφυλακισθέντα Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση μπάϊ-πας και αναρρώνει.

Διαβάστε τι περιγράφουν στο ανακοινωθέν:
Ο κ. Τσοχατζόπουλος 78 ετών εισήχθη στο ΓΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 17/03/2017 με διάγνωση νόσος στελέχους, στεφανιαία νόσος 3 αγγείων, διακομιζόμενος από το Γ. Κρατικό Νίκαιας.
Την Τρίτη 22/03/2017 ο ασθενής υπεβλήθη σε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη. Η ανάνηψη ήταν ικανοποιητική και εξήλθε της Μονάδας Εντατικής 2 ημέρες μετά την επέμβαση. Ο ασθενής νοσηλεύεται φρουρούμενος σε θάλαμο του 7ου  ορόφου του ΙΓΝΑ.
Η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη λόγω της μεγάλης αδυναμίας του (χαμηλές λευκωματίνες ορού, παρατεταμένη ακινησία, βαρύτητα επέμβασης). Ο ασθενής κινητοποιήθηκε, έλαβε αναπνευστική φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία και ταυτόχρονη επίβλεψη και ειδική φροντίδα ενός ανοικτού έλκους (άτονο έλκος) στο δεξί έσω σφυρό λόγω φλεβικής ανεπάρκειας. Παραμένει για διάστημα ολίγων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδονοσοκομειακή νοσηλεία του.

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ F.A.C.S
Σ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Β΄ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου