Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Αεροπορική Tραγωδία Helios: Λύνει τη Σιωπή της η Γυναίκα του Συγκυβερνήτη της Μοιραίας Πτήσης

Δώδεκα χρόνια μετά την αεροπορική τραγωδία της Helios η σύζυγος του συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης μιλά για πρώτη φορά για όλα όσα βίωσε και ένιωσε αυτά τα χρόνια. 

Η Σοφία Χαραλάμπους λύνει της σιωπή της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Beautiful People» και εξομολογείται πρώτη φορά δημοσίως για τον καρκίνο που πέρασε λίγους μήνες μετά την τραγωδία, για τις στιγμές που έζησε κατά την διάρκεια των ακροάσεων της ερευνητικής επιτροπής Πική αλλά και μετέπειτα ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, μας συστήνει τα τέσσερα της παιδιά. Οι δυο τις κόρες είναι πλέον διακοσμήτρια η μια και νηπιαγωγός η άλλη, ενώ οι δύο γιοι της ακολούθησαν τα χνάρια του πατέρα τους Πάμπου και έγιναν πιλότοι. Η γυναίκα του άτυχου συγκυβερνήτη τα τελευταία 12 χρόνια προσπάθησε να σταθεί σαν μάνα και πατέρας δίπλα στα παιδιά τους μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το παγκύπριο.

Η Σοφία Χαραλάμπους αναφερόμενη στον καρκίνο που πέρασε, δηλώνει ότι αιτία της ασθένειας της ήταν πιθανότατα τόσο η άσχημη ψυχολογική κατάστασης όσο και του σοκ που υπέστη μετά την τραγωδία της μοιραίας πτήσης. Η ίδια μάλιστα συγκλονίζει όταν αναφέρεται στις χημειοθεραπείες που έκανε κατά την διάρκεια των ακροάσεων του πορίσματος Πική, αφού αναγκαζόταν να τις κάνει τα πρωινά για να μπορεί να παρίσταται στην διαδικασία, καθώς ήθελε να είναι παρούσα όπως λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τώρα τις φήμες σχετικά με τα υπέρογκα ποσά που έλαβαν οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας ως αποζημιώσεις, η Σοφία Χαραλάμπους υποστηρίζει ότι κανείς δεν έλαβε εκατομμύρια όπως αφήνονταν να κυκλοφορήσει τότε. Τουναντίον, και αυτοί έπεσαν στην παγίδα των αξιόγραφων εκ των υστέρων, όπως σημειώνει.


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου