Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Survivor: Ο Λάμπρος Χούτος Επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι Πρώτες Φωτογραφίες

Survivor: Ο Λάμπρος Χούτος επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που γνωρίσαμε ακόμα περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, πέρασε την τελευταία του ημέρα στον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνοντας το χυμό του μέσα σε έναν ανανά. Ο Λάμπρος Χούτος, μετά από τρεις μήνες στο παιχνίδι και έχοντας κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, απόλαυσε τις τελευταίες μέρες παραμονής του στο τροπικο νησί όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλωστε χρειαζόταν κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας πριν το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα.
Ο Λάμπρος Χούτος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, γεμάτος νοσταλγία για την παλιά του ζωή και για τους δικούς του ανθρώπους που του έλειψαν πολύ! "Το πιο γλυκό ταξίδι της επιστροφής! Σε ευχαριστώ Survivor για τη μοναδική εμπειρία" έγραψε ο Λάμπρος κάτω από τη φωτογραφία που έβγαλε μέσα στο αεροπλάνο.
Το TLIFE τον συνάντησε λίγες ώρες αργότερα κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Πλέον θα απολαμβάνει το Survivor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και θα μοιράζεται την αγωνία των παικτών που μέχρι τώρα ήταν η καθημερινότητά του. 

Φώτο  Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Sakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου