Αίσθηση είχε προκαλέσει προ ημερών η συμπεριφορά ενός από τους παίκτες του Survivor, ο οποίος δεν δίστασε να «προδώσει» στο συμβούλιο του νησιού τις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός συμπαίκτη του.
Σε ένα χτύπημα κάτω από την μέση, που έγινε θέμα σε πολλά ΜΜΕ ανά τον κόσμο, ο Jeff Varner από την αμερικανική εκδοχή του Survivor ρώτησε τον 29χρονο Zeke Smith «γιατί δεν έχεις πει σε κανέναν πως είσαι τρανσέξουαλ;», αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Ο 50χρονος επικρίθηκε για την συμπεριφορά του, ενώ ο παρουσιαστής του ριάλιτι του ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Τα επεισόδια του Survivor είχαν γυριστεί δέκα μήνες πριν από την προβολή τους και στο μεσοδιάστημα ο Jeff είχε πιάσει δουλειά σε ένα μεσιτικό γραφείο στην βόρεια Καρολίνα. Μετά την προβολή του εν λόγω επεισοδίου και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο 50χρονος απολύθηκε, με τον διευθυντή της εταιρείας να δηλώνει πως «οι πράξεις του είναι αντίθετες με την προσήλωσή μας στις αξίες του σεβασμού, της ευγένειας και της ακεραιότητας».
Πάντως, ο 50χρονος δεν φαίνεται να πτοείται, ούτε από τα «πυρά» στα social media, ούτε από την απόλυση. Μάλιστα, έκανε γνωστό πως θα ανοίξει δικό του μεσιτικό γραφείο και κάλεσε τον κόσμο να γίνουν πελάτες του!
jeff-varner-game-changers 
 
Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερ  Sakis