Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Survivor: Χαμός στο Συμβούλιο! "Γιατί Δεν Λες Ότι Είσαι Τρανσέξουαλ;"

 Survivor: Χαμός στο συμβούλιο! `Γιατί δεν λες ότι είσαι τρανσέξουαλ;`

Πρόκειται για μία από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία του Survivor...

Στις Ηνωμένες Πολιτείες προβάλλεται η 34η σεζόν της τηλεοπτικής εκπομπής, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα. Ωστόσο, το τελευταίο επεισόδιο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και χαρακτηρίστηκε ως μια από τις χειρότερες στιγμές του Survivor. 
Όλα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού, μεταξύ του 50χρονου Τζεφ Βάρνερ και του 28χρονου Ζεκ Σμιθ, οι οποίοι είχαν αναπτύξει φιλία, κατά τη συμβίωση τους στο νησί. Μάλιστα, και οι δύο είχαν δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Ωστόσο, η σχέση τους άλλαξε όταν ήρθε η στιγμή να τεθούν παίκτες από την ομάδα τους υποψήφιοι προς αποχώρηση. 
Ο Βάρνερ φοβήθηκε πως θα ήταν υποψήφιος, με αποτέλεσμα να στρέψει την προσοχή των συμπαικτών του στον Σμιθ, με τον χειρότερο τρόπο.
"Γιατί δεν έχεις πει σε κανέναν πως είσαι τρανσέξουαλ;", τον ρώτησε, με τον Σμιθ να "παγώνει".
Οι συμπαίκτες τους ξεσηκώθηκαν και επιτέθηκαν στον Βάρνερ, λέγοντας πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι...
Τελικά, ο Σμιθ το επιβεβαίωσε, εξηγώντας πως το έκρυψε διότι ήθελε να γίνει γνωστός στο παιχνίδι ως Ζεκ και όχι ως ο τρανσέξουαλ παίκτης του Survivor...
Πηγή: Sun

Φώτο   Ρεπορτάζ      Ρεπόρτερ   Sakis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου