Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Στάθης Ψάλτης: Το Συγκινητικό Αντίο της Κόρης του Μαρίας και το Ευχαριστώ της Πρώην Συζύγου του [pics]

Στάθης Ψάλτης: Το συγκινητικό αντίο της κόρης του Μαρίας και το ευχαριστώ της πρώην συζύγου του [pics]

 Η Μαρία Ψάλτη κόρη του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη και της πρώην σύζύγου του Κάτιας Κυβέλου, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και όλα αυτά τα χρόνια είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μαρία διακτριτικά αποχαιρέτησε τον πατέρα της με δυο σημαντικές για τη ζωή τους φωτογραφίες.
Μια από τα παιδικά χρόνια της Μαρίας αγκαλιά με τον μπαμπά της και μια την ημέρα που χαρούμενος και συγκινημένος την συνόδευσε στην εκκλησία για να παντρευτεί! Η Μαρία, χάρισε στο Στάθη Ψάλτη δυο εγγονές. Η κόρη του μεγάλου μας ηθοποιού αποχαιρέτησε τον μπαμπά της λέγοντας: Τώρα πια θα ζεις πάντα μέσα μου.
 


Από την πλευρά της η μητέρα της και πρώην σύζυγος του Στάθη ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείο για τον αγώνα που έδωσαν για το Στάθη...

Κάτια Κυβέλου
Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε ολους τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγ. Σάββας και ιδιαιτέρως στον Ογκολόγο Παθολόγο Κύριο Βασίλη Αρμόνη και το νοσηλευτικό προσωπικό που έκαναν οτι ηταν δυνατόν και αγωνίστηκαν για τον Στάθη .
Ευχαριστώ απο καρδιάς τους συναδέλφους που καθημερινά εδιναν την παρουσία τους και άλλοι με τηλεφωνική επαφή ήθελαν να ενημερωθούν για την υγεία του Στάθη και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.
Θερμά ευχαριστώ τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης που ενω γνώριζαν την σοβαρότητα της καταστασης ,δεν δημοσιοποίησαν τίποτα κρατώντας διακριτική σταση.
Η επιθετική εξέλιξη της υγείας του δεν ειχε επηρεάσει την πνευματική του διαύγεια.Γνωριζε την μιση αλήθεια.Εβλεπε συνεχώς τηλεόραση και αν μάθαινε κατι παραπάνω θα ηταν η χαριστική βολή
Λυπάμαι για ορισμένους δημοσιογράφους του διαδικτύου και οχι μόνο, των οποίων η συμπεριφορά ,ενω ο Σταθης νοσηλευόταν ,κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη,
.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους ,γνωστούς και θαυμαστές για την συμπαράσταση και την αγάπη τους.
Με εκτίμηση
Μαρία Ψάλτη -Κάτια Κυβέλου


 

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ  Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου