Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Mel B: Αυτή Είναι η Νταντά που Άφησε Έγκυος ο Άντρας της! Οι Διακοπές Κόλαση Μαζί της! Φωτογραφίες

Mel B: Αυτή είναι η νταντά που άφησε έγκυος ο άντρας της! Οι διακοπές κόλαση μαζί της! Φωτογραφίες

 Μετά τα όσα σοκαριστικά αποκαλύφθηκαν για την οικογενειακή της ζωή της πρώην Spice Girl Μel B, έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της νεαρής νταντάς που σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η τραγουδίστρια στην αίτηση διαζυγίου που κατάεθεσε κατά του συζύγου της Stephen Belafonte, είχε δεσμό μαζί του και μάλιστα έμεινε έγκυος.
Σήμερα η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες της 26χρονης νταντάς από την Γερμανία, αλλά και κοινές φωτογραφίες της τραγουδίστριας κα τη νταντάς, το 2016 στην Ίμπιζα!
Η πρώην Spice girl, κατηγορεί τον σύζυγό της ότι την κακοποιούσε, τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά και ότι την εκβίαζε λέγοντάς της πως θα βγάλει στη δημοσιότητα βίντεο από τις ερωτικές τους στιγμές.
Η νταντά που βλέπεις στις φωτογραφίες,  σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Mel b όχι μόνο υπήρξε ερωμένη του άντρα της αλλά της φερόταν σαν να είναι γυναίκα του. Το αποκορύφωμα ήταν ότι την άφησε έγκυο και ζήτησε από την ίδια να μεγαλώσουν και οι...3 το παιδί του με την νταντά, μένοντας κάτω από την ίδια στέγη! Τελικά η νταντά έκανε έκτρωση παίρνοντας ως... αποζημίωση το ποσό των 300 χιλιάδων δολαρίων!


 

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ    Sakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου