Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Eurobank: 21.000 Ευρώ στο Λογαριασμό του Νικητή του Προγράμματος “Μεγαλώνω”

 Eurobank: 21.000 ευρώ στο λογαριασμό του νικητή του προγράμματος “Μεγαλώνω”

Ποσό 21.000 ευρώ στο λογαριασμό  “Μεγαλώνω” του πρώτου μεγάλου νικητή και επιπλέον €19.539 μοιράστηκαν οι επόμενοι 12 τυχεροί νικητές δικαιούχοι του αποταμιευτικού λογαριασμού «Μεγαλώνω» του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank.

Οι 13 τυχεροί για το Μήνα Μάρτιο, οι οποίοι μοιράστηκαν συνολικά 40.539 ευρώ (προ φορών), κληρώθηκαν στο πλαίσιο ειδικής κλήρωσης για τους δικαιούχους του λογαριασμού “Μεγαλώνω”, ο οποίος διατίθεται αποκλειστικά μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank και του Δικτύου των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Ο μεγάλος τυχερός προέρχεται από το κατάστημα ΝΤΤ Αγρινίου.
Ο λογαριασμός “Μεγαλώνω”, με αποκλειστικούς δικαιούχους παιδιά ηλικίας έως 18 ετών, προσφέρει μοναδικά οφέλη όπως:
- προνομιακό επιτόκιο από το πρώτο ευρώ
- δυνατότητα διπλασιασμού των αποταμιεύσεων του παιδιού από τη συμμετοχή του στις μηνιαίες κληρώσεις που συνδέονται με τις κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου ή ακόμα και τριπλασιασμού κατά τη διενέργεια της μεγάλης κλήρωσης τον μήνα Οκτώβριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31/10), με ανώτατο όριο τα 50.000 ευρώ και 500.000 ευρώ αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει προσφέρει πάνω από €7.500.000 σε περισσότερα από 4.500 τυχερά παιδιά, μέσα από τις κληρώσεις του λογαριασμού “Μεγαλώνω”. 

Φώτο   Ρεπορτάζ     Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου