Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Βεργής για Τσοχατζόπουλο: "Εγώ τον Φρόντιζα στην Φυλακή - Χάρις σε Μένα Ζει"

Βεργής για Τσοχατζόπουλο: `Εγώ τον φρόντιζα στην φυλακή - Χάρις σε μένα ζει`

Έτοιμος να κατέβει στις εκλογές αν του το επιτρέψει η υγεία του δηλώνει ο Δημοσθένης Βεργής, λίγο αφότου αποφυλακιστήκε. Ο πρόεδρος των "Ελλήνων Οικολόγων" προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με την συνύπαρξη του στις φυλακές με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Δημοσθένης Βεργής μεταφέρθηκε στην ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Άκης Τσοχατζόπουλος και Δημοσθένης Βεργής μοιράζονταν το ίδιο κελί για έξι μήνες. 
"Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα σας πουν ότι "αν είναι εν ζωή είναι λόγω του Βεργή". Εγώ τον φρόντιζα. Μου έφερνε φαγητό η σύζυγος μου και το μοιραζόμασταν. Ούρλιαζε, νευρίαζε και μόνο εγώ τον ηρεμούσα. Του έλεγα να πάει στο νοσοκομείο γιατί θα πεθάνει" αποκαλύπτει στην Real News. 
Τις ημέρες του Πάσχα ο Δημοσθένης Βεργής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Σβετλάνα τις πέρασε στη Μύκονο. Ο εκκεντρικός πολιτικός που τον Ιούνιο του 2014 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 37 χρόνων και 6 μηνών για καταπάτηση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων κοντά στη λίμνη Μαραθώνα, αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και επέστρεψε ελεύθερος στο σπίτι του, στο κέντρο της Αθήνας.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου