Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Ο Χρήστος Κοντογιώργης ο Γνωστός σε Όλους μας Ζάβιας - Ο Έμπειρος - Εργατικός και Ενημερωμένος Προπονητής της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας


Ο Χρήστος Κοντογιώργης  ο Γνωστός σε Όλους μας Ζάβιας Αποτελεί Έναν από τους Ποιο Έμπειρους - Εργατικούς και Ενημερωμένους Προπονητές της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας και Όχι Μόνο.

Καλός Παίχτης στα Νιάτα του και Όταν Κρέμασε τα Ποδοσφαιρικά του Παπούτσια Άρχισε την Καριέρα του Προπονητή την Οποία Διατελεί με Επιτυχία Αρκετά Χρόνια Τώρα.

Ο Αγαπητός Χρήστος Πέρα από την Προπονητική σε Όποια Ομάδα και να Ασχολήθηκε - Ασχολείται Συνάμα και με Διοικητικά Θέματα - Πηγαίνει στα Σπίτια και τις Εργασίες των Παικτών του και τους Ενημερώνει για την Ημέρα και την Ώρα των Προπονήσεων Ζητώντας τους να Μην Λείψει Κανείς από την Προπόνηση.

Με Αυτό τον Τρόπο Δίνει Μεγάλη Βάση στην Προπόνηση που του Δίνει και τα Ανάλογα Αποτελέσματα.

Πολλές Είναι οι Ομάδες της Περιφέρειας που Έχει Εργαστεί με Επιτυχία ο Κόουτς Ζάβιας - Α.Ο. Πλαγιά - Α.Ο. Καλαμιτσίου - Α.Ο. Λευκάδας - Α.Ο Σύβρου  - Αναγέννηση Τσουκαλάδων κ.α.

Εδώ να Αναφέρουμε Ότι Πέρα από Ανόδους η Σημαντικότερη Εργασία του Χρήστου Είναι Ότι Αναλαμβάνει Ομάδες που Βρίσκονται στις Τελευταίες Θέσεις της Κατηγορίας και Δεν τις Αναλαμβάνει Κανείς και με την Δημιουργική του Δουλειά Καταφέρνει να Σώσουν την Κατηγορία.

Καλός Οικογενειάρχης - Έχει Δημιουργήσει την Δική του Οικογένεια με την Αγαπημένη του Γυναίκα  Ηλιάνα και  Καμαρώνουν τα Αγαπημένα τους Παιδιά Παναγιώτη και Θεόδωρο.

Ο Θεόδωρος Είναι Ένα τα Καλύτερα Ταλέντα στη Θέση του Τερματοφύλακα. 

Ποιά Ομάδα θα Είναι ο Επόμενος Σταθμός στην Προπονητική Καριέρα του Έμπειρου Προπονητή το Προσεχές Μέλλον θα Δείξει - Πάντως Δεν θα Χάσει.

Τελειώνοντας θα Αναφέρω Ότι Πριν από Μερικά Χρόνια Εγώ και ο Έμπειρος Προπονητής Προσπαθήσαμε να Κατεβάσουμε στο Πρωτάθλημα την Ομάδα του Α.Ο. Λευκάδα  - Δημιουργώντας Μια Ομάδα Πρότυπο για την ΕΠΣ Δεν τα Καταφέραμε Όμως Μιας και Λίγες Μέρες Πριν οι Ποδοσφαιριστές Είχαν Δεσμευτεί να Παίξουν σε Άλλες Ομάδες - Να Δούμε στο Μέλλον - Ποτέ Δεν Είναι Αργά.

Φώτο  Ρεπορτάζ   Διονύσιος  Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου