Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Τάμτα: Ο Έρωτας με τον Πάρι Κασιδόκωστα και η Πρώτη Αντίδρασή της Μετά τα Δημοσιεύματα για Αρραβώνα!

Τάμτα:  Ο έρωτας με τον Πάρι Κασιδόκωστα και η πρώτη αντίδρασή της μετά τα δημοσιεύματα για αρραβώνα!

Είναι full in love και δεν το κρύβουν. Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η όμορφη Τάμτα ζουν μοναδικές στιγμές μαζί και δεν σταματούν να κάνουν όνειρα  για το μέλλον. Ωστόσο, στα άμεσά σχέδιά τους δεν είναι σίγουρα ο γάμος. Και παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το γιο της Μαριάννας Λάτση και την όμορφη τραγουδίστρια να κάνουν μυστικό αρραβώνα, η Τάμτα δίνει την απάντησή της και ντα ξεκαθαρίζει όλα.
 «Έχει συμβεί να νιώσω άβολα, από την άλλη το κατανοώ μέχρι ενός σημείου. Έχω μια σχέση μέσα στην οποία είμαστε καλά αυτή τη στιγμή. Ούτε προσπαθώ να κλειστώ στο σπίτι για να μη βγει κάτι προς τα έξω, ούτε όμως και θα προβάλω ποτέ την προσωπική μου ζωή. Κάποιες φορές θα τύχει να πάμε κάπου μαζί με το σύντροφό μου και αν κάποιος φωτογράφος είναι εκεί και μας βγάλει μια φωτογραφία, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Αυτό είναι κάτι που το έχουμε αποδεχτεί. Αυτό που με ενοχλεί είναι να γράφονται ως ειδήσεις κάποια προσωπικά πράγματα, χωρίς να έχουν καν διασταυρωθεί, ειδικά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», αναφέρει η Τάμτα μιλώντας στο People και την Σόνια Καζόνι.
Για τα δημοσιέυματα που την θέλουν να αρραβωνιάστηκε κρυφά αναφέρει:  «Τι να σου πω; Και για μένα ήταν έκπληξη αυτό το δημοσίευμα. Είναι όλο βγαλμένο από ένα κεφάλι που πραγματικά ψάχνουμε να βρούμε ποιο είναι. Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφτηκαν, γι’ αυτό και μου φάνηκε πολύ περίεργο. Μάλιστα, είσαι η πρώτη που με ρωτάει σχετικά, καθώς δεν έτυχε να βρεθώ σε κάποιο event για να με πυροβολήσουν με σχετικές ερωτήσεις» εξηγεί. Πάντως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η είδηση ήταν επιβεβαιωμένη από το περιβάλλον του συντρόφου της. «Τι να πω… Δεν ξέρω πώς μπορεί να πουλά κάποιος τον εαυτό του, σίγουρα όμως δεν είναι από το κοντινό μας περιβάλλον. Θα ήταν πραγματικά πολύ στενάχωρο, γιατί ένας κοντινός μας άνθρωπος δεν μπορεί να λέει ψέματα. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να διαβάσω το άρθρο ολόκληρο, γιατί δεν ήθελα να στενοχωρηθώ. Όχι πως γράφτηκε κάτι κακό ή με σκοπό να μου κάνουν εμένα κακό. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφτηκαν».
Τον τελευταίο καιρό, πάντως,  υπήρξαν και άλλα αναληθή δημοσιεύματα για εκείνη, όταν πριν από λίγους μήνες γράφτηκε πως είναι έγκυος, κάτι που είχε διαψεύσει η ομάδα που διαχειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις της όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Μάλλον ήταν λίγο πρησμένη η κοιλίτσα μου σε μια φωτογράφιση, αλλά από εκεί μέχρι να γράφεται ως γεγονός κάτι τόσο προσωπικό και σημαντικό υπάρχει μεγάλη απόσταση» αναφέρει. Δεν έχει ποτέ σκεφτεί να διαμαρτυρηθεί για τέτοια σοβαρά ατοπήματα των Μέσων, να πάρει ένα τηλέφωνο η ίδια ή οι συνεργάτες της και να πουν “βρε παιδιά, τι είναι αυτά που γράφετε;”; «Ομολογώ πως αυτή τη φορά το σκεφτήκαμε, αλλά επέλεξα να μη δώσουμε συνέχεια. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις όλο αυτό και θεωρώ πως, αν μπω στη διαδικασία να απαντώ, πιο πολύ θα προκαλέσω να αναπαραχθεί. Το αφήσαμε, λοιπόν, και μαζί σου κάνω την αρχή και το διαψεύδω».

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί !

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ  Sakis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου