Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Εγνατία Οδός: Συγκλονιστικές Φωτογραφίες από την Καραμπόλα με Πούλμαν Μαθητών!

Εγνατία Οδός: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την καραμπόλα με πούλμαν μαθητών!

Τύχη βουνό είχαν οι μαθητές της Γ΄τάξης του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου Αιτωλ/νίας, που επέστρεφαν με λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας τετραήμερη εκδρομή του σχολείου τους. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν και άλλα οχήματα.

Τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Μετσόβου με την εμπλοκή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο του ΑΝΤ1, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.00, στη δεύτερη σήραγγα από Μέτσοβο προς Ιωάννινα.

Οι οδηγοί καταγγέλλουν ότι μόλις μπήκαν στη σήραγγα έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους, καθώς όπως λένε κάτι υπήρχε στο οδόστρωμα, ενδεχομένως λάδια ή πετρέλαιο από άλλο όχημα.
Έτσι τα εκτός ελέγχου αυτοκίνητα χτύπησαν μέσα στο τούνελ στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που ακολουθούσαν να μην προλάβουν να τα αποφύγουν και να σημειωθεί η καραμπόλα.
Στο τούνελ διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στο ρεύμα της καθόδου και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απομακρύνουν τα οχήματα και να καθαρίσουν το οδόστρωμα.
Ενδεικτικές οι φωτογραφίες
Παράλληλα και όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr, ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε. Μόνο μια μαθήτρια που αισθάνθηκε κάποια ζάλη, πιθανώς από το σοκ, προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Χατζηκώστα" που εφημέρευε, χωρίς όμως να παρουσιάζει κάτι το ανησυχητικό.
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει το συγκεκριμένο site, αποτυπώνουν πραγματικά πως μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.
Δείτε τιςΦωτογραφίες από epirusgate.blogspot.gr

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου