Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Μάριος Παπαγεωργίου: Τι Έδειξε η Έρευνα στον “Τάφο” που Βρέθηκε στο Βουνό;

Μάριος Παπαγεωργίου
 
Ήταν θαμμένος εκεί ο άτυχος νέος;
Με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” επικοινώνησε πριν μερικές ημέρες ένας βοσκός, ο οποίος υπέδειξε έναν χώρο στο βουνό και συγκεκριμένα στα “Καμένα” της Πελοποννήσου, με τον ίδιο να πιστεύει πως ο Μάριος Παπαγεωργίου ίσως να ήταν θαμμένος εκεί.
Αστυνομικοί έφτασαν το πρωί του Σαββάτου 1η Απριλίου, στο σημείο που τους υπέδειξε ο μάρτυρας, για να διαπιστώσουν ότι δεν επρόκειτο για τον τάφο του άτυχου νέου.
Παρουσία του βοσκού έσκαψαν στο χώρο που είχε οριοθετήσει, αλλά δεν βρέθηκε κάτι.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η μορφολογία του εδάφους και τα υπόγεια ύδατα, είχαν διαμορφώσει το σημείο με τέτοιο τρόπο , που έδινε την εικόνα σκάμματος σε διαστάσεις τάφου.
«Κάθε μαρτυρία γι αυτήν την πολύκροτη και σοβαρή υπόθεση, πρέπει να ερευνάται, πριν αποκλειστεί», ανέφερε στο “Τούνελ” αξιωματικός που συμμετείχε στην έρευνα.
Η μητέρα του Μάριου Βαρβάρα Θεοδωράκη, ευχαρίστησε τον βοσκό που τόλμησε να βγει μπροστά και να μιλήσει γι αυτό που έβλεπε τόσο καιρό, παρά το γεγονός ότι συγγενείς του τον απέτρεπαν για να μην μπλέξει.
«Εύχομαι κι άλλοι βοσκοί κι αγρότες της περιοχής των “Καμένων” της Πελοποννήσου να αναφέρουν ό,τι περίεργο έχουν δει και να μην φοβούνται. Εμείς ερευνάμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε  μέχρι να βρεθεί ο Μάριος, ή ότι έχει απομείνει από αυτόν. Θέλω να αναπαυθεί η ψυχή του και να δικαιωθεί. Να του ανάβω ένα κερί και να τον κλαίω από κοντά κι όχι από μακριά» είπε συγκινημένη στο “Τούνελ”.

Πηγή: anikolouli.gr

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ   Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου