Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Μυστικός Γάμος τον Μάη για Ελληνίδα Καλλονή! Παντρεύεται τον Κούκλο Εφοπλιστή Σύντροφό της

Μυστικός γάμος τον Μάη για Ελληνίδα καλλονή! Παντρεύεται τον κούκλο εφοπλιστή σύντροφό της

Full in love είναι η διάσημη Ελληνίδα καλλονή με τον εφοπλιστή σύντροφό της και σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για την Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου και τον εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη. Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και όπως διαβάζουμε στην Real Life, αναμένεται να παντρευτεί τον Μάιο.
Η καλλονή πρώην «Σταρ Ελλάς» και ο εφοπλιστής, βρήκαν ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό, και αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με την «Real Life», το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ενώ συζούν στην Εκάλη, Ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 5 Μαΐου, ωστόσο και οι δυο κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες.
Τις προετοιμασίες τις έχει αναλάβει η πρώην «Σταρ Ελλάς», η οποία πετά από χαρά, καθώς σε παλαιότερες δηλώσεις της δεν έκρυβε την αγάπη της για την δημιουργία οικογένειας: “Πιστεύω ότι τα πράγματα πρέπει να γίνονται με τη σωστή σειρά. Δεν θα ήθελα να κάνω παιδιά εκτός γάμου” είχε πει χαρακτηριστικά.
Μετά το γάμο, οι δυο τους αναμένεται να φύγουν ταξίδι του μέλιτος στο εξωτερικό...

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ   Nionios 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου