Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Μικρή Μαντλίν: Η Νταντά Έλυσε τη Σιωπή της - Έδιναν Σφυρίχτρες Βιασμού

Μικρή Μαντλίν: Η νταντά έλυσε τη σιωπή της - Έδιναν σφυρίχτρες βιασμού

Δέκα χρόνια μετά και η εικόνα του πατέρα της μικρής Μαντλίν να προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει συνεχίζει να στοιχειώνει τη νταντά που τη φρόντιζε.

Η γυναίκα που φρόντιζε τη μικρή Μαντλίν έσπασε τη σιωπή της δέκα χρόνια μετά την εξαφάνισή της. Εργαζόταν στο πορτογαλικό θέρετρο όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν στις 3 Μαΐου 2007 και ακόμα τη στοιχειώνουν τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας.
Ο Gerry McCann προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει την εξαφανισμένη τρίχρονη κορούλα του, ενώ η γυναίκα του Kate έλεγε με λυγμούς πως την πήραν. Η γυναίκα που δεν έχει κατονομαστεί φρόντιζε αρκετές φορές τη μικρή Μαντλίν. Το θέρετρο από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν ήταν, όπως υποστήριξε, τόσο επικίνδυνο που έδιναν στις νταντάδες σφυρίχτρες βιασμού και τους έλεγαν να μη βγαίνουν έξω μόνες.
Επέκρινε τον τρόπο που η πορτογαλική αστυνομία χειρίστηκε την εξαφάνιση του 3χρονου κοριτσιού. "Η Kate πηγαινοερχόταν. Της είχε συμβεί ό,τι χειρότερο. Έκλαιγε και ήταν σε άσχημη κατάσταση ενώ και ο Gerry ήταν απίστευτα πιεσμένος. Θυμάμαι να ψάχνει ακόμα και κάτω από τα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να το ξεχάσω".

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου