Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Το Δράμα των Δύο Παιδιών που Βρέθηκαν Παρατημένα

 Το δράμα των δύο παιδιών που βρέθηκαν παρατημένα στη Θεσσαλονίκη

Τα δύο παιδάκια, ηλικίας 2 και 4 ετών, βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Οι κάτοικοι που τα έβλεπαν για ώρες να περιφέρονται μόνα τους, κάλεσαν την αστυνομία.Τα παιδιά οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να εξεταστούν από παιδιάτρους.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε εισαγγελέας, για να κινήσει την διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο.
Σύμφωνα με το efsyn.gr στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας των παιδιών είναι κρατούμενος στις φυλακές των Διαβατών και η μητέρα τους είναι κρατούμενη στις φυλακές της Θήβας. Την επιμέλεια των δύο αγοριών είχε λάβει η αδελφή της μητέρας...
Λίγο αργότερα συνελήφθη η 25χρονη θεία των παιδιών (με καταγωγή από τη Σερβία, όπως η μάνα και ο πατέρας) και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Η 25χρονη παραπέμπεται ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Η θεία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς "δυστυχώς, είμαι άπορη και δεν έχω εισοδήματα για να αναθρέψω τα παιδιά. Σκέφτηκα να τα αφήσω στην εκκλησία για να τα φροντίσει"...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, efsyn

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου