Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Αποκάλυψη: Γιατί Δεν Μιλά η Ελένη Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μενεγάκη
 
Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται το περιστατικό που απομάκρυνε τις δύο γυναίκες: «Η Κωνσταντίνα έκοψε την παρέα με την Ελένη».
Όλοι θυμόμαστε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στα πρώτα της βήματα ως παρουσιάστρια, να πραγματοποιεί αρκετές κοινές εξόδους με την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η πρώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της δεύτερης. Και μια αποφράδα μέρα… σιωπή. Η Ελένη και η Κωσταντίνα έγιναν δύο ξένες στο ίδιο κανάλι. Τέλος οι βόλτες, τέλος οι φωτογραφίσεις, τέλος τα καλέσματα. Κανείς δεν έμαθε ποτέ ούτε γιατί ούτε πώς είχε τέτοιο φινάλε μια τόσο ωραία ιστορία…
Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 9 Απριλίου 2017 που ήρθε η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου στα Αποκαλυπτικά να εξιστορήσει το γεγονός που δεν είχαμε μάθει μέχρι σήμερα. «Κάποια στιγμή βρίσκονται σε ένα εστιατόριο η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τους συντρόφους τους. Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας του φαγητού, η Κωνσταντίνα έκανε μια περίεργη παρατήρηση στους σερβιτόρους, τους συμπεριφέρθηκε με έναν τρόπο που ήταν λίγο αγενής. Η Ελένη της έκανε παρατήρηση ότι δεν συμπεριφέρονται έτσι. Αυτό ήταν και τελείωσε… Δεν έκοψε η Ελένη Μενεγάκη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Κωνσταντίνα έκοψε την παρέα με την Ελένη», αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Sakis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου