Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Καλό Μήνα - Καλό Πάσχα - Καλά Κουράγια -Καλή Άνοιξη - Κακή Πρωταπριλιά - Καλές Φορολογίες - Καλές Αντοχές -

Καιρός: Αυτή είναι η πρώτη ένδειξη του Χειμώνα!
Οι μειώσεις φόρων και το σχέδιο για τις επιχειρήσεις με χαμηλό τζίρο - Παραδείγματα

Πάσχα 2017: Πασχαλινή δημιουργία με αυγά και χαρτοπετσέτα! [vid]

Το  Lefkaslive Team  Eύχεται σε Όλους τους  Φίλους του και σε Έναν Έναν Προσωπικά Καλό Μήνα - Καλή Πρωταπριλιά - Καλό Πάσχα - Καλή Άνοιξη  - Με Καλές Θερμοκρασίες και με Όσο το Δυνατόν Περισσότερες Αντοχές. 

Η Χρονιά Κυλάει  Πολύ Δύσκολα με τις Αμέτρητες Οικονομικές Υποχρεώσεις που μας Επέβαλαν και Έχουν Αρχίσει να Τρέχουν Ελλείψει Μάλιστα Χρημάτων Λόγο και των Πολλών και Μεγάλων Περικοπών σε Μισθούς και Συντάξεις.

Ο Απρίλιος  Προμηνύεται και αυτός από τους Δυσκολότερους Μήνες του Χρόνου  και σε Συνδυασμό με την Οριζόντια Περικοπή σε Μισθούς - Συντάξεις στο Εφάπαξ και με τις Νέες Περικοπές που Έρχονται - με τις Αυξήσεις στη ΔΕΗ και με την Φορολογία Ακόμα και στους Λόγγους που Αρχίζουμε να Πληρώνουμε και με την Αδυναμία που Έχουμε Πλέον Όλοι μας να Ανταποκριθούμε Ακόμη στο να Αγοράσουμε τα Αμέσως Αναγκαία

Κυρίως Όμως Πρέπει να Επισημάνουμε τον Καθημερινή Ψυχολογική  Καταπίεση που Δεχόμαστε Όλοι μας με τις  Περικοπές  σε Μισθούς  -  Συντάξεις - Εφάπαξ και το Αντίστοιχα Επιδόματα - Τη Μείωση του Αφορολόγητου - Να Φορολογείται το Κτήμα και ο Λόγγος -Να  Αποκτάμε Τεκμήριο για Αντικείμενα Πρώτης Ανάγκης και Πολλά Άλλα και Βλέποντας Καθημερινά τις Αδικαιολόγητες Αυξήσεις σε Όλα τα Αγαθά.

Όλα τα Προηγούμενα σε Συνδυασμό με την Επιβολή των Σκληρών και Απαράδεκτων Μέτρων που Επέβαλαν στην Αδερφή μας Κύπρο που Βάζουν τις Προϋποθέσεις για την Επιβολή Ακόμη Δυσκολότερων Μέτρων και στην Χώρα μας και ο Θεός να Βοηθήσει.

Πρέπει όμως να έχουμε πάντα Ψιλά το Κεφάλι και να Αντιμετωπίζουμε τα Ανυπέρβλητα Προβλήματα με Αισιοδοξία,Υπομονή,Επίμονη και Καρτερικότητα Όσο Βέβαια Γίνεται. 

Όλοι μας Περιμέναμε να Δούμε από το Κυβερνητικό Σχηματισμό τις Κινήσεις του, με την Ελπίδα να Φανούν Κάποια Μικρά Βήματα Αισιοδοξίας που θα Αρχίσουν να μας Βγάζουν από την Κρίση Εκείνα που Βλέπουμε Όμως Είναι  Περικοπές σε Μισθούς και Συντάξεις και να μας Λένε Ότι Είναι οι Τελευταίες που δεν τους Πιστεύει Κανείς.

Σήμερα Μπαίνουμε στον Μήνα των Παθών Αλλά και της Ανάστασης του Πάσχα.

Να Ευχηθούμε στους Αγανακτισμένους ( που Ήμαστε Όλοι μας  - Αν και Εξαφανισμένοι ) Καλή Δύναμη με Ποιο Δυναμικούς Αγώνες και Καλά Κουράγια.

Το Μεταναστευτικό να Γίνεται το Νούμερο Ένα Πρόβλημα  για Ευρώπη και Όλο των Κόσμο να μας Συγκομίζει Όλους μας με τους Καθημερινούς Θανάτους στο Αιγαίο.

Τα Τρομοκρατικά Χτυπήματα να μας Συγκλονίζουν Όλους μας

Επίσης να Επισημάνουμε στα Άτομα που Αποτελούν την Κυβέρνηση της Χώρας  Ότι Πρέπει να Έχουν Πάνω από Όλα την Πατρίδα και τους Κατοίκους της και Όχι τα Κομματικά τους Μικροσυμφέροντα Γιατί η Γενιά των  Νεόπτωχων Αυξάνεται Αλματωδώς.

Το Μήνα Αυτό θα Εορτάσουμε το Άγιων Πάσχα που μα Διδάσκει Ότι Μετά των Γολγοθά Έρχεται και η Ανάσταση.

Να Ευχηθούμε να Αποκτήσουμε Όλοι μας Όσο Γίνεται Μεγαλύτερες  Αντοχές  και να Φτιάξουμε την Ψυχολογία μας.

Με την Πεποίθηση  οι Κυβερνώντες να Αντιστέκονται και να μην Υποτάσσονται. 

Καλό Μήνα - Καλό Πάσχα - Καλή Άνοιξη - Καλή Πρωταπριλιά με Υγεία -  Αγάπη και Ευτυχία

Φώτο  Ρεπορτάζ   Lefkaslive Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου