Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Ληστεία Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο! Δυο Δράστες με Χειροπέδες - Ένα Νεκρός! - Επεσε απο τον 7ο Όροφο! - Αναζητείται Ένας!

Πηγή φωτογραφιας ΣΚΑΙ

- Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν ηλικιωμένη μέσα στο διαμέρισμά της
- Οι γιος του θύματος ενημέρωσε την αστυνομία και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση
- Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δύο από τους τέσσερις ληστές
- Ο ένας έπεσε από μπαλκόνι του 7ου ορόφου και σκοτώθηκε, διαφεύγει ακόμη ένας
- Εντοπίστηκε σακίδιο με χρυσαφικά και όπλα των δραστών

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο! Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, 4 άτομα, πιθανότατα γεωργιανοί, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα στον 8ο όροφο και αφού έδεσαν και φίμωσαν την ηλικιωμένη ένοικο και την οικιακή της βοηθό, άρχισαν να "σηκώνουν" ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα στο σπίτι. 
Η πολυκατοικία που έγινε η ληστεία
Όμως, ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος μένει στον 9ο όροφο είδε από το κλειστό κύκλωμα που είχε εγκαταστήσει ό,τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία!
Η Άμεση Δράση έφτασε αμέσως στο σημείο και τότε οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Οι δυο, στον 7ο όροφο. Ο τρίτος, όμως στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε το κενό και σκοτώθηκε αφού η πορεία θανάτου του σταμάτησε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.
Οι αστυνομικοί ως τώρα δεν έχουν όμως να εντοπίσουν τον τέταρτο από τους δράστες που θεωρείται πως είναι οπλισμένος και επικίνδυνος. Στο σημείο που έγινε η σύλληψη βρέθηκε ένα σακίδιο με 4 όπλα και χρυσαφικά. Οι αστυνομικοί με το δάκτυλο στη σκανδάλη ερευνούν εισόδους και πυλωτές πολυκατοικιών σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου