Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Σπυριδούλα Φατούρου: Συγκλονίζει η Μητέρα της Ασπασίας που Πυροβόλησε ο Πατέρας της, για τη Δολοφονία της 6χρονης!

Σπυριδούλα Φατούρου: Συγκλονίζει η μητέρα της Ασπασίας που πυροβόλησε ο πατέρας της, για τη δολοφονία της 6χρονης!

Ακόμη ένα έγκλημα συγκλονίζει το πανελλήνιο και κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στο άκουσμα της είδησης ότι ο 61χρονος πρώην αστυνομικός κατηγορείται ότι στραγγάλισε το κοριτσάκι του και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Πόσο μάλλον η Σπυριδούλα Φατούρου, που τέσσερα χρόνια σχεδόν, παλεύει να γιατρέψει τις πληγές της ίδιας αλλά κυρίως της κόρης της, Ασπασίας Μπόγρη, η οποία πυροβολημένη από τον ίδιο της τον πατέρα, δίνει μάχη για να επανέλθει σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.
Μόλις έμαθε την τραγική είδηση, πως η εξαφανισμένη 6χρονη Στέλλα βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών και μάλιστα όπως όλα δείχνουν, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, εκείνη θυμήθηκε πως ό ίδιος ο πατέρας της κόρης της την πυροβόλησε και ξέσπασε: "Δώστε τον στα χέρια μου... Ζητώ να έρθει η παραδειγματική τιμωρία! Όσοι συμφωνούν να κοινοποιήσουν!"
Στη συνέχεια έφτιαξε ένα κολάζ φωτογραφιών με όλα τα παιδιά που βρήκαν τραγικό τέλος από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους και μέσα στη φωτογραφία, έβαλε και την κόρη της που παραλίγο να χάσει τη ζωή της. "Από το χέρι του ίδιου του γονιού. Πρέπει να μπει ένα τέλος", έγραψε...
Kαι μόλις έμαθε την είδηση...


Σπυριδούλα Φατούρου
πριν από 20 ώρες
Από το χέρι του ίδιου του γονιού..
Πρέπει να μπει ένα τέλος......
.

Σπυριδούλα Φατούρουπριν από 22 ώρες
Δώστε τον στα χέρια μου......
Ζητώ να έρθει η παραδειγματική τιμωρία!
Όσοι συμφωνούν να κοινοποιήσουν!
Σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά το πτώμα της 6χρονης Στέλλα Εικοσπεντάκη. 
wifinews.grΦώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου