Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ραγδαίες Εξελίξεις 6 Χρόνια Μετά τη Δολοφονία του Δασκάλου στο Αγρίνιο!

 Ραγδαίες εξελίξεις 6 χρόνια μετά τη δολοφονία του δασκάλου στο Αγρίνιο!

- Αρχικά οι αρχές είχαν προσανατολιστεί στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας
- Όμως τώρα έγιναν νέες έρευνες στην αυλή σπιτιού και τα στοιχεία ήταν αποκαλυπτικά
- Δύο πρόσωπα κλήθηκαν για απολογία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας
- Οι αποκαλύψεις που άλλαξαν τα δεδομένα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του δασκάλου Νίκου Μέντζου, ιστορία που συγκλόνισε την αγρινιώτικη κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο καθώς αποτέλεσε αντικείμενο σειράς τηλεοπτικών εκπομπών.
Σύμφωνα με το agrinionews, την περασμένη Παρασκευή, μετά από εντολή του Ανακριτή έγινε έρευνα των αστυνομικών αρχών (συνέδραμε και κλιμάκιο του δήμου) σε προαύλιο χώρο σπιτιού, στην παρατριχώνια περιοχή. Το σπίτι ανήκει σε πρόσωπο που ενεπλάκη στην υπόθεση, φερόμενο μάλιστα να έχει προσωπική σχέση με τον άτυχο δάσκαλο που βρέθηκε απανθρακωμένος.

Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό και άλλο συγγενικό του πρόσωπο κλήθηκαν χθες για να απολογηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Θυμίζουμε πως ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου. Αρχικώς η αστυνομική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια. Η επιμονή όμως της οικογένειας του Νίκου Μέντζου, τα νέα στοιχεία, το πόρισμα εμπειρογνωμόνων που όρισε η οικογένεια και οι μαρτυρίες σε τηλεοπτική εκπομπή οδήγησαν τις έρευνες προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας πλέον να προσωποποιείται.

Πηγή: agrinionews

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου