Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Ο Πρώην της την Μαχαίρωσε 32 Φορές - Τώρα Παντρεύεται Αυτόν που της Έσωσε τη Ζωή! [vid]

 Ο πρώην της την μαχαίρωσε 32 φορές - Τώρα παντρεύεται αυτόν που της έσωσε τη ζωή! [vid]

Ο πρώην της την μαχαίρωσε ανελέητα, τρία χρόνια μετά εκείνη ξεναφτιάχνει τη ζωή της και παντρεύεται αυτόν που της έσωσε τη ζωή. Διαβάστε την ιστορία της.

Ο πρώην σύντροφος της Melissa Dohme της φέρθηκε φριχτά. Το 2012 την μαχαίρωσε 32 φορές, έπειτα από μεγάλο τσακωμό τους! Ο Robert Lee Burton Jr. ήταν συχνά βίαιος απέναντί της όταν το ποτήρι ξεχείλισε και η Melissa παραλίγο να χάσει τη ζωή της εξαιτίας της απάνθρωπης συμπεριφοράς του.
Οι 32 μαχαιριές της προκάλεσαν μεγάλα σημάδια στο πρόσωπο και η Melissa έπρεπε να υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να ξαναφτιάξει το πρόσωπό της και να γίνει όπως πριν.
Ο πρώην της εκτίει τώρα ισόβια ποινή ενώ η ίδια ζει τον έρωτα της με τον άνδρα του νοσοκομείου που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες όταν έγινε το τραγικό περιστατικό.
Από τότε, η Melissa και ο Cameron Hill είναι αχώριστοι και οι δυό τους μάλιστα πήγαν μαζί σε baseball γήπεδο σε διοργάνωση που είχε αναλάβει ο ίδιος ο Cameron για την προστασία των γυναικών από την ενδοοικογενειακή βία.
Δεν είχε ιδέα όμως ότι όλο αυτό το είχε κανονίσει ο Cameron για να της κάνει πρόταση γάμου! Η Melissa είπε αμέσως το ναι και οι δυό τους πλέον ζουν ευτυχισμένοι μαζί.
Δείτε το βίντεο:

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου