Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Διάκριση Σπουδαστών του ΔΙΕΚ Λευκάδας στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σπουδαστών Αρχιμαγείρων ΙΕΚ - Βίντεο - Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ

διεκ_λευκαδας_1

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ (Σέρρες 8-9/04/2017) για τους διαγωνιζόμενους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας. Γύρισαν από τις Σέρρες φορτωμένοι μετάλλια, άφησαν με την παρουσία τους τις καλύτερες εντυπώσεις και μας έκαναν όλους υπερήφανους.
διεκ_λευκαδας_2
Πρόκειται για ένα δύσκολο και απαιτητικό διαγωνισμό με πάνω από 170 συμμετοχές από 21 ΙΕΚ της χώρας. Διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Σερρών σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών και την έγκριση της Γενικής Γραμματείας δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς. Η όλη διοργάνωση είναι με τη συμβολή των εκπαιδευτών Chef των ΙΕΚ και μέλη του Chef Club Θεσσαλονίκης. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελούνται από εξέχοντες επαγγελματίες της Γαστρονομικής Τέχνης συμπεριλαμβανόμενου του «Σεφ των Προέδρων» Θανάση Σκούρα.
διεκ_λευκαδας_3
Αναλυτικά τα βραβεία για τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας έχουν ως εξής:
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Χρυσός Σκούφος
στο «Κυρίως πιάτο Vegeterian»
ΡΑΠΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Αργυρός Σκούφος
στην «Παραδοσιακή συνταγή νηστίσιμη»
ΓΡΑΨΑ ΜΑΡΙΑ & ΡΑΠΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Αργυρός Σκούφος στο «Πιάτο φρέσκιας σαλάτας»
ΧΟΡΤΗ ΕΥΑΝΘΙΑ & ΚΟΨΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Αργυρός Σκούφος
στο «Ζεστό πιάτο ψαριών»
ΓΡΑΨΑ ΜΑΡΙΑ Χάλκινος Σκούφος
στην «Καλλιτεχνική δημιουργία»
ΠΑΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ & ΚΑΤΣΙΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χάλκινος Σκούφος
στο «Ζεστό πιάτο πουλερικών & χοιρινού»
ΧΟΡΤΗ ΕΥΑΝΘΙΑ & ΚΟΨΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Χάλκινος Σκούφος
στο «black box»
ΡΗΓΑΛΟΥ ΧΑΪΔΩ & ΜΠΡΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Χάλκινος Σκούφος
στο «γλυκό»
ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τέταρτη Θέση – Έπαινος στο «Ζεστό πιάτο κρεάτων»
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους, στον εκπαιδευτή Σεφ Αλέξη Θεοδωράκη που τους καθοδήγησε και τους συνόδευσε, και σε όλους τους εκπαιδευτές τους, από την αρχή της λειτουργίας του τμήματος.
διεκ_λευκαδας_4
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο ΔΙΕΚ Σερρών για την άψογη διοργάνωση.
διεκ_λευκαδας_5
Οι σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης (Β΄ εξαμήνου) διαθέτουν ταλέντο, φαντασία, ενθουσιασμό και κάνουν αυτό που τους αρέσει. Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης τους στο ΙΕΚ, που διαρκεί συνολικά πέντε εξάμηνα, θα αποκτήσουν γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που θα τους προσφέρουν πολλές ακόμα διακρίσεις και επιτυχίες στη ζωή τους.
διεκ_λευκαδας_6
διεκ_λευκαδας_7
διεκ_λευκαδας_8
διεκ_λευκαδας_9
διεκ_λευκαδας_10
Ρεπορτάζ από την ΕΤ3 (το πρώτο πιάτο του βίντεο είναι των σπουδαστών του ΔΙΕΚ Λευκάδας Έυας Χόρτη και Θοδωρή Κοψιδά και απέσπασε το Αργυρό μετάλλιο):

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου