Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία η 1η Έκθεση «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2017 στην Λευκάδα - Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ

1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_4

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2017 στην Λευκάδα, την Κυριακή 9 Απριλίου, που διοργάνωσε το Εμπόριο Ποτών ΚΑΒΒΑΔΑΣ Α.Ε με αφορμή τον εορτασμό 30 χρόνων από την ίδρυσή του.
1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_5
Στην εκδήλωση συμμετείχαν 40 μικρά και μεγάλα οινοποιία, παρουσιάζοντας περισσότερες από 500 ετικέτες ελληνικού κρασιού στο οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες.
1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_1
Στη διάρκεια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε από τον βραβευμένο Λευκαδίτη με τον τίτλο Οινοχόος 2016, Άρη Σκλαβενίτη, σεμινάριο γευσιγνωσίας των ελληνικών ποικιλιών, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 επαγγελματίες, με στόχο την εκπαίδευση και την ενημέρωσή τους για το ποιοτικό εμφιαλωμένο ελληνικό κρασί και τους ελληνικούς αμπελώνες.
1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_6
«Η ΚΑΒΒΑΔΑΣ Α.Ε νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα οινοποιία και ιδιαιτέρως τα Λευκαδίτικα οινοποιία που συμμετείχαν στην Έκθεση, τους επαγγελματίες, όλους τους οινόφιλους επισκέπτες από τη Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αγκάλιασαν την προσπάθειά μας, στηρίζοντάς μας για να συνεχίσουμε με ευθύνη και συνέπεια ώστε να γίνει η Έκθεση «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» θεσμός στο Νησί μας. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση» επισημαίνει σχετική ανακοίνωση που υπογράφει η διεύθυνση και το προσωπικό της ΚΑΒΒΑΔΑΣ Α.Ε.
1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_7
1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_8 

1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_11

1η Έκθεση_ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_21η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_9
1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_10
1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_12
1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_13
1η Έκθεση _ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ_14 
Φωτογραφία του Αθανάσιος Καββαδάς.

 Φωτογραφία του Αθανάσιος Καββαδάς.

Φώτο  Ρεπορτάζ   Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου