Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Λύθηκε το Mυστήριο! Αυτός Eίναι ο Λόγος που τα Πιτσιρίκια "Χάλασαν" την Συνέντευξη του Μπαμπά τους

Λύθηκε το μυστήριο! Αυτός είναι ο λόγος που τα πιτσιρίκια `χάλασαν` την συνέντευξη του μπαμπά τους

Είναι ένα από τα πιο viral βίντεο των τελευταίων ημερών και όχι άδικα. Πιτσιρίκια μπούκαραν στο δωμάτιο όπου ο πατέρας τους έδινε συνέντευξη στο BBC και κατάφεραν να δώσουν έναν χαριτωμένο τόνο στο διαδίκτυο με το βίντεο να κάνει θραύση. Τον λόγο για τον οποίο τα παιδάκια "διέκοψαν" τον μπαμπά τους εξηγεί η γιαγιά τους.

H 72χρονη μητέρα του καθηγητή Robert Kelly αποκάλυψε ότι τα εγγόνια της μπήκαν μέσα στο δωμάτιο γιατί άκουσαν φωνές από τον υπολογιστή και νόμιζαν ότι ο πατέρας τους μιλούσε μέσω Skype με την ίδια και τον σύζυγό της.
Οι γονείς του καθηγητή 
Οι γονείς του καθηγητή
"Ο Robert μας μιλάει συνήθως από τον υπολογιστή του γραφείου του στο σπίτι, απ' όπου παραχώρησε και τη συνέντευξη. Τα παιδιά άκουσαν φωνές από το computer και νόμιζαν ότι ήμασταν εμείς. Ήταν ξεκαρδιστικό", ανέφερε η Ellen Kelly, τονίζοντας ότι μιλάνε μέσω Skype επειδή ζουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

"Έτσι είναι η ζωή, απρόβλεπτη. To μάθημα είναι ότι πρέπει πάντα να κλειδώνεις την πόρτα" είπε γελώντας η 72χρονη. Η ίδια υπογράμμισε ότι θα ήθελε ο γιος της να κερδίσει διεθνή αναγνωρισιμότητα και για τα μεγάλα επιτεύγματα στον τομέα του, εκτός από την συμμετοχή του στο ξεκαρδιστικό βίντεο.
Δείτε το βίντεο

Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερ  Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου