Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας

Manolis_Thermos

Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Μανώλης Θερμός
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας μετά τις πρόσφατες εκλογές.
Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε ομόφωνα ως εξής:
Πρόεδρος Μανώλης Θερμός (BOSCHETTO HOTEL)
Αντιπρόεδρος Άννα Μίγκου (GRAND NEFELI HOTEL)
Γ. Γραμματέας Γρηγόρης Βαγενάς (LEFKO HOTEL)
Ταμίας Νικόλαος Γράψας (ENODIA HOTEL)
Έφορος Τζούλια Ματαράγκα (HAPPY LAND HOTEL)
Έφορος Δημήτριος Παξινός (NIDRI BEACH HOTEL)
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Θερμός «στην πρώτη του συνεδρίαση το συμβούλιο, αποφάσισε να δρομολογήσει άμεσα τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί τα προσεχή δυο χρόνια, να πραγματοποιήσει θεματικές συναντήσεις με όλους τους ξενοδόχους ανά ενότητα (Λευκάδα, Νυδρί, Βασιλική, Άγιος Νικήτας) και να ζητήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκάδας για ενημέρωση και επίλυση προβλημάτων, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου».
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος επισήμανε ότι ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς τομής που μπορεί να στηριχτεί το νησί μας τα επόμενα χρόνια αρκεί να μην αφήνεται στην τύχη του, πρέπει να βασίζεται σε μια συγκροτημένη στρατηγική η οποία θα προκύπτει από την στενή συνεργασία του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα στο κομμάτι του branding, στην δημιουργία νέων προϊόντων, αλλά και στην σωστή ανάδειξη των υφιστάμενων και στις νέες επενδύσεις που χρειάζονται για να είναι πάντα σύγχρονες οι υποδομές.
Εστίασε δε στο γεγονός ότι διεκδικήσεις και διαβουλεύσεις υπάρχουν διαχρονικά με όλες τις δημοτικές αρχές, αυτός είναι ο ρόλος μας!!!
Ευχήθηκε δε καλή δύναμη στους συνάδελφους για την επερχόμενη δυναμική σεζόν 

Φώτο  Ρεπορτάζ   Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου