Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Τυφλωμένος από Ζήλεια Βίασε την Πρώην Σύζυγό του


Βίασε την πρώην συζυγό του μέσα στο αυτοκίνητο: «Θα σου κάμω τούτα που σου κάμνει ο άλλος!»

Η 36χρονη ήταν σε νυχτερινή έξοδο με έναν φίλο του πρώην συζύγου της, όταν έλαβε τηλεφώνημά του, ότι έπρεπε να βρεθούν για να συζητήσουν κάποιο σοβαρό προσωπικό ζήτημα, εκείνη δέχθηκε με δισταγμό και υπό τον όρο να παρίσταται και ο κοινός τους φίλος

Τίτλοι τέλους σε μια πολύκροτη δίκη με απόφαση-καταπέλτη κατά του βιαστή πρώην συζύγου

Η υπόθεση εκδικαζόταν ήδη από το 2015, όταν σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ένας 40χρονος Λευκωσιάτης, είχε καταγγελθεί τον Δεκέμβριο του ιδίου έτους, από την πρώην σύζυγό του ότι την βίασε και την κτύπησε άγρια μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, τα παραπάνω τραγικά έλαβαν χώρα κατά την νυχτερινή έξοδο της πρώην συζύγου με έναν φίλο του καταδικασθέντα. Όταν εκείνη κάποια στιγμή επέστρεψε σπίτι της, δέχθηκε τηλεφώνημα του πρώην συζύγου της ο οποίος της άσκηση αφόρητες πιέσεις προκειμένου να συναντηθούν ώστε να συζητήσουν κάτι προσωπικό.

Η παραπονούμενη δέχτηκε με την προϋπόθεση ότι θα τους ακολουθούσε και ο κοινός τους φίλος, όπερ και εγένετο. Όταν όμως συναντήθηκαν, ο καταδικασθείς πρώην σύζυγος, σε έξαλλη κατάσταση την υποχρέωσε με την βία να μπει στο δικό του αυτοκίνητο για να χαθεί στην πορεία μέσα στα στενά αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας την σε ακατοίκητη περιοχή, με τον κοινό τους γνωστό να χάνει τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αυτός της έλεγε πως θα της κάνει αυτά που άκουσε ότι κάνει σε έναν άλλον άντρα με την 36χρονη παραπονούμενη να κλαίει και να τον παρακαλεί να σταματήσει, αλλά μάταια, καθώς ο κατηγορούμενος συνέχιζε την αποτρόπαια πράξη του, ενώ της τράβαγε τα μαλλιά.

Εν τέλει, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας καταδίκασε τον 40χρονο την περασμένη Τρίτη 14/3 σε εξάχρονη φυλάκιση.


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Sakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου