Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

"Χρυσός" ο Στεφανουδάκης σε Σφαίρα και Ακόντιο - Δύο Μετάλλια ο Πρωτονοτάριος

 `Χρυσός` ο Στεφανουδάκης σε σφαίρα και ακόντιο, δύο μετάλλια ο Πρωτονοτάριος

Τρία χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο, ήταν ο απολογισμός για τον ελληνικό στίβο στο διεθνές μίτινγκ Sharjah που διεξήχθη στο Ντουμπάι. Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ήταν πρώτος τόσο στη σφαίρα όσο και στον ακοντισμό κατηγορίας F54, ενώ ο Λουκάς Ιωάννης Πρωτονοτάριος κατετάγη 1ος στα 200μ. Τ36 και δεύτερος στα 100μ. της ίδιας κατηγορίας.

Στη σφαίρα ο Στεφανουδάκης είχε καλύτερη βολή στα 8 μέτρα 13 εκατοστά, ενώ στον ακοντισμό «έσπασε» για πρώτη φορά εφέτος το φράγμα των 29 μέτρων, με την καλύτερη βολή να είναι 29.13μ.
Όσον αφορά στον Πρωτονοτάριο, ήταν πρώτος στα 200μ. με 28.92 και δεύτερος στα 100μ. με 14.01.


Τρίτη θέση για τις Ελληνικές ρακέτες στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου
Την 3η θέση στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) τένις με αμαξίδιο, κατέκτησε η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Στέφανο Διαμαντή, Γιώργο Λαζαρίδη και Επαμεινώνδα Σταμάτη.
Στον «μικρό» τελικό οι ελληνικές ρακέτες, επικράτησαν 2-1 της Ουγγαρίας. Στον πρώτο αγώνα ο Λαζαρίδης ηττήθηκε 6/4 6/0 από τον Φάρκας, ενώ στον δεύτερο αγώνα ο Διαμαντής νίκησε 6/4 6/4 τον Νέμεθ. Στο διπλό, οι Λαζαρίδης/Διαμαντής νίκησαν 4/6 6/1 10/6 τους Νέμεθ/Φάρκα, χαρίζοντας τη νίκη και την τρίτη θέση στην ελληνική ομάδα.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου