Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Απίστευτες Καταγγελίες Μαζιώτη - Ρούπα για το Παιδί τους! 'Οι Πιο Κακοί του Κόσμου με Βασάνισαν"

 Απίστευτες καταγγελίες Μαζιώτη - Ρούπα για το παιδί τους! 'Οι πιο κακοί του κόσμου με βασάνισαν`

"Τέρατα" καταγγέλλουν ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα με νέα τους επιστολή. Το ζευγάρι με το κείμενο του ζητάει την μεταγωγή του στην Καλαμάτα για να παραστεί στη δίκη που θα πραγματοποιηθεί στις 05.04.2017 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας που θα εκδικαστεί η υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού του.

Οι τρομοκράτες κάνουν λόγο για εγκλεισμό του παιδιού τους σε ψυχιατρείο αλλά και για βασανισμούς τους οποίους εκμυστηρεύτηκε ο γιος τους στην μητέρα του Πόλα Ρούπα.
"Όταν η μητέρα του το ρώτησε για το ψυχιατρείο, το ίδιο αρχικά δεν μιλούσε. Έδειχνε νευρικό και κλεινόταν στον εαυτό του. Κάποια στιγμή το ρώτησε ξανά. Το παιδί πριν απαντήσει, ρώτησε τη μητέρα του τι της έκαναν της ίδιας. Αυτή του απάντησε πως δεν της έκαναν τίποτα ούτε πρόκειται να της κάνουν κακό.
Τότε το παιδί ομολόγησε ότι για δυο μέρες, δύο άνθρωποι, ένας άντρας και μια γυναίκα που χαρακτήρισε τους πιο ‘‘κακούς του κόσμου’’, του φώναζαν και το χτύπησαν. Το παιδί μας το βασάνιζαν, το τρομοκρατούσαν, το κακοποιούσαν συστηματικά και βάση σχεδίου. Δεν είναι τυχαίο που το παιδί για καιρό δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό. Ανησυχούσε για την μητέρα του, πράγμα που δείχνει ότι το εκβίαζαν ότι η ίδια θα πάθει κακό".
Μάλιστα, κάνουν λόγο για "φακέλωμα" του 6χρονου γιου της από την αντιτρομοκρατική. "Το παιδί μας κρατήθηκε από την «αντιτρομοκρατική» υποβλήθηκε σε ανάκριση, Πέρασε σήμανση και φακελώθηκε ως μελλοντικός «τρομοκράτης» ( στα χέρια του υπήρχαν ακόμα τα μελάνια-σημάδια της σήμανσης την Κυριακή 8-1-2017 όταν αφέθηκε ελεύθερο και πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η μητέρα του)".
Οι ίδιοι καταλήγουν ζητώντας "να παραστούμε στο δικαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 05.04.2017 και θα εκδικάσει την υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού μας. Είναι ο μόνος δρόμος για να σταματήσει οριστικά ο πόλεμος εναντίον του. Είναι ο μόνος δρόμος για να περιφρουρηθεί αποτελεσματικά το παιδί μας από κάθε είδους απειλή".


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου