Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Ανατροπή! Ο Μαθητής που Ξυλοκόπησε Καθηγητή Κατέληξε στο Νοσοκομείο με Ράμματα και Σπασμένα Δόντια

Μια εντελώς διαφορετική άποψη και ερμηνεία παρουσιάζει ο συνήγορος του μαθητή για την υπόθεση καταγγελίας καθηγητή Λυκείου όπου αναφέρεται σε άγριο ξυλοδαρμό του από μαθητή του επειδή του έκανε παρατήρηση για χρήση κιινητού εν ώρα μαθήματος, περιστατικό που ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο, καθώς και δεύτερος μαθητής άρχισε να γρονθοκοπεί τον καθηγητή, ενώ εν συνεχεία ένας δεύτερος καθηγητής ενεπλάκη στον επεισόδιο, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να γενικευθεί στο προαύλιο!

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση που ήρθε σήμερα στο φως από το Sigmalive και αφορά σε ακόμα ένα ευτράπελο και περιστατικό σοβαρής ενδοσχολικής βίας σε χώρο περιφερειακού Λυκείου.

Nωρίτερα δημοσιεύθηκε και η επιστολή-καταγγελία του καθηγητή του Λυκείου, όπου γίνεται πλήρης αναφορά στο περιστατικό, το οποίο κατέληξε σε γενικευμένη σύρραξη στο προαύλιο του σχολείου, όπου ακόμα ένας μαθητής χίμηξε κι άρπαξε από τον λαιμό τον καθηγητή, ενώ όταν ένας δεύτερος καθηγητής είδε αυτή την εικόνα ενεπλάκη στο επεισόδιο για να σώσει τον συνάδελφό του από την μανία των δύο μαθητών.

Μια εντελώς διαφορετική πτυχή του επεισοδίου παρουσίασε ο δικηγόρος-συνήγορος του μαθητή, κ. Μάριος Μυλωνάς, ο οποίος με τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή του ΡΙΚ "ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ", με τον Πάρι Ποταμίτη έκανε λόγο για αντίστροφη ροή των γεγονότων, ήτοι ότι είναι ο μαθητής και πελάτης του αυτός που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον καθηγητή, πρώτα με χτύπημα στο κεφάλι και εν συνεχεία με απανωτά χτυπήματα που οδήγησαν τον μαθητή στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν 7 ράμματα, ενώ είχαν σπάσει και 3 από τα δόντια του! Παράλληλα, ο κ. Μυλωνάς ανέφερε ότι η οικογένεια του μαθητή έχει υποβάλλει αγωγή κατά του εκπαιδευτικού.
Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου