Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ομαδικών Αθλημάτων Λευκάδας - Αναλυτικά Όλα τα Αποτελέσματα της Α Φάσης Λυκείων- ΕΠΑΛ - Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α ΦΑΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ-ΕΠΑΛ
ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε η Α Φάση Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων και ΕΠΑΛ σχ. έτους 2016-17 για τα σχολεία του Νομού μας ευδόκιμα. Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων ευχαριστεί τους μαθητές που συμμετείχαν και επέδειξαν ήθος αγωνιστικό και τους συνοδούς καθηγητές τους που με συνέπεια και υπευθυνότητα συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Από τη θέση αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λευκάδας που για άλλη μια φορά μας παραχώρησε τους αγωνιστικούς χώρους του, το προσωπικό που τους στελεχώνει αλλά και το ΚΤΕΛ Λευκάδας για τη διευκόλυνση που μας παρείχε κατά τη μεταφορά των μαθητών.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες που αναδείχθηκαν και που θα προχωρήσουν στην Β Φάση η οποία θα διεξαχθεί στην Ζάκυνθο είναι οι εξής:
Καλαθοσφαίριση μαθητών 1ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας
Καλαθοσφαίριση μαθητριών 1ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας
Ποδόσφαιρο μαθητών 1ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας
Πετοσφαίριση μαθητών Μουσικό Σχολείο Λευκάδας
Πετοσφαίριση μαθητριών 2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας


Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων

Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Λευκάδας
Μιλτιάδης Γκαμπρέλας

Συγχαρητήρια σε 'Ολα τα Παιδιά και τους Προπονητές τους και τους Εύχομαι Καλή Επιτυχία και στις Επόμενες Φάσης των Αγώνων

Φώτο   Επιμέλεια     Διονύσιος   Κούρτης  Καθηγητής  Φυσικής - Φροντιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου