Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Αδιανόητο! Έκλεψαν Λαπ-Τοπ με τα Σχέδια του "Σπιτιού" του Τραμπ!

Αδιανόητο! Έκλεψαν λαπ-τοπ με τα σχέδια του `σπιτιού` του Τραμπ!

- Μία απίστευτη ιστορία φέρνει στην επιφάνεια το αμερικανικό δίκτυο ABC News
- Άγνωστος έκλεψε ηλεκτρονικό υπολογιστή ενός πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών!
- Περιείχε τα σχέδια του Trump Tower αλλά και πληροφορίες για την υπόθεση με τα emails της Χίλαρι Κλίντον!

Μία είδηση δίχως προηγούμενο φέρνει στο προσκήνιο το αμερικανικό ABC News. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως εκλάπη ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής ιδιοκτησίας πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών!
 
Το χρονικό της υπόθεσης
Το περιεχόμενό του δε, εξαιρετικά ευαίσθητου χαρακτήρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως περιέχει όλα τα σχέδια του ουρανοξύστη του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και φέρει το όνομά του (σ.σ. Trump Tower).

Επίσης, το ABC News μεταδίδει πως στο λαπ τοπ υπήρχαν και άκρως απόρρητες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα που έχει ξεκινήσει σχετικά με την υπόθεση των emails της Χίλαρι Κλίντον. Μια υπόθεση την οποία πολλοί αναλυτές χαρακτήρισαν ως το νούμερο ένα λόγο που η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχασε την κούρσα της προεδρίας τον περασμένο Νοέμβριο...
Τέλος, είναι δεδομένο πως στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή υπήρχαν αμέτρητες ακόμη απόρρητες πληροφορίες, ενώ αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι πως το λαπ τοπ εκλάπη μέσα από το  όχημα του πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, στο Μπρούκλιν!
Οι αμερικανικές Αρχές ψάχνουν... μανιωδώς το λαπ τοπ, με την αστυνομία να δηλώνει αισιόδοξη πως θα μπορέσει να ταυτοποιήσει τον δράστη από εικόνες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο υπολογιστής είναι κρυπτογραφημένος, ενώ ανώτεροι αξιωματιούχοι δήλωσαν στο ABC News πως υπάρχει η δυνατότητα να "σβηστούν" τα πάντα από τον σκληρό δίσκο ακόμη και από απόσταση.
Αυτό που είναι σημαντικό φυσικά είναι να γίνει κάτι τέτοιο πριν να είναι... αργά, ωστόσο και μόνο η είδηση πως κάποιος κατάφερε να κλέψει ένα λαπ τοπ μέσα από όχημα των μυστικών υπηρεσιών, προκαλεί αρνητικότατες εντυπώσεις...

Πηγή: abcnews.go.com

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου