Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λευκάδας για τη Συνέντευξη του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Β. Μίχα

Βησσαρίων_Μιχας
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Βησσαρίων Μίχας

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας αναφορικά με τα όσα ανέφερε για το Νέο Νοσοκομείο Λευκάδας ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Βησσαρίων Μίχας σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91,6.
Συγκεκριμένα ο κ. Μίχας είπε: «Έγινε στη Λευκάδα ένα νοσοκομείο 120 κλινών χωρίς να ανταποκρίνεται στις ανάγκες. Είναι μεγαλύτερο, υπερκαλύπτει τις ανάγκες, είναι σαν να φτιάχνουμε γήπεδο 80.000 θέσεων στην Πρέβεζα και γεωγραφικά αν το δείτε είναι λάθος η θέση που επιλέχθηκε, και αυτό έγινε επειδή η επιλογή δεν γινόταν με βάση τις ανάγκες αλλά με κριτήρια ψηφοθηρικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου:
«Ο Ιατρικός Σύλλογος Λευκάδας με αφορμή την συνέντευξη που εδόθη προ ημερών από τον διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και έχει να δηλώσει τα εξής:
Αγωνίστηκε για την δημιουργία ενός νέου νοσοκομείου στην Λευκάδα και νιώθει πολύ περήφανος που σε λίγο καιρό οι Λευκαδίτες και όχι μόνο, θα δέχονται τις ιατρικές υπηρεσίες σε ένα πολυτελές κτήριο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό σε μηχανήματα.
Πάγια θέση μας είναι η πρόσληψη από τον οργανισμό του προβλεπόμενου προσωπικού, τόσο ιατρικού όσο και νοσηλευτικού και διοικητικού ώστε το νέο νοσοκομείο να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα.
Βέβαια είναι αυτονόητο ότι η επαρκής χρηματοδότηση είναι αναπόσπαστο στοιχείο της σωστής λειτουργίας του.
Οποιαδήποτε άλλη προσωπική άποψη ή κατάθεση ιστορικής και μόνο σημασίας από το παρελθόν αφήγησης, είναι μακριά από τα θέλω του Ιατρικού Συλλόγου καθώς και όλων των Λευκαδιτών».

Φώτο   Επιμέλεια    Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου