Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Επίθεση Τσίπρα στους Έλληνες Εργαζόμενους – Άμεση Απάντηση Εκπροσώπου της ΓΣΕΕ


Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στο Καπιτώλιο της Ρώμης, ο έλληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι ο αγώνας για να αλλάξει η ΕΕ συνεχίζεται, μίλησε για την επανίδρυση του κοινωνικού μοντέλου κι επιτέθηκε κατά των συνδικαλιστικών ενώσεων. Τις δηλώσεις του σχολίασε ο γραμματέας τύπου της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος:
“Ο κύριος Τσίπρας, από την διάσκεψη της Ρώμης, έκανε μόλις τώρα ευθεία επίθεση στα ελληνικά συνδικάτα διότι τάχα “δεν στηρίζουν το “έργο” του, την “προσπάθειά” του, για την “διασφάλιση” των εργασιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.
Είχε το θράσος (δεν με εκπλήσσει) να επαναλάβει την ψευδή και κατάπτυστη δήλωση του περί “συμπαράταξης της ΓΣΕΕ στο στρατόπεδο του ΝΑΙ την περίοδο του δημοψηφίσματος”… Εδώ γελάμε κύριε Πρωθυπουργε… του πραγματικού ΝΑΙ. Γελάμε γιατι αφενός έχει καταδικαστεί κορυφαίος Υπουργός σας για αυτό το ψέμα, αφετέρου εσείς ο ίδιος μετατρέψατε το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού σε ΝΑΙ των μνημονίων, ΝΑΙ στη λιτότητα, ΝΑΙ στη βάρβαρη και ληστρική φοροεπιδρομή, σε βάρος όλων όσων σήμερα όψιμα γίνεστε “τιμητης” των δικαιωμάτων τους.
Αν μη τι άλλο, είναι υποκριτική και εξόχως προβοκατόρικη, η στάση και η συμπεριφορά του κύριου Τσίπρα, ως Έλληνα πρωθυπουργού. Η δήλωσή του, η οποία θα ταίριαζε περισσότερο με δήλωση προέδρου δεκαπενταμελούς… μετά βίας προέδρου μικρής πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης, αφήνεται στην κρίση του ελληνικού λαού. Ο Πρωθυπουργός του τρίτου και καταστροφικού μνημονίου, ο Πρωθυπουργός των ανέξοδων υποσχέσεων και των μεγάλων αυτοδιαψεύσεων, δεν δικαιούται να “κουνά το δάχτυλο” στους Έλληνες εργαζόμενους και στα Ελληνικά Συνδικάτα. Ειδικά όταν το επιχειρεί με ψέματα και Σταλινικού τύπου προπαγάνδα.
Μετά από αυτή τη δήλωση (με φόντο τον κ. Κατρούγκαλο…), ας προετοιμαζόμαστε όλοι για το 4ο μνημόνιο, το 2ο κατά σειρά μνημόνιο της “Αριστεράς”.”
Τότε που ο (αντιμνημονιακός) Τσίπρας εναγκαλιζόταν και…”φλέρταρε” με τα συνδικάτα για ν’ αναδειχθεί Πρωθυπουργό
 
Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου