Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Εκκενώθηκε το Αεροδρόμιο Λάρνακας Λόγω Ύποπτου Αντικειμένου

- Κανένας κίνδυνος από το «ύποπτο» πακέτο - Φέρεται να ήταν περιτυλιγμένο με κολλητική ταινία
- Το αεροδρόμιο Λάρνακας έκλεισε στις επτά το βράδυ και αμέσως άρχισ ε η απομάκρυνση επιβατών και προσωπικού από τον αερολιμένα
- Η λειτουργία του Αεροδρομίου αναμένεται σταδιακά να επανέλθει στην ομαλότητα, ενώ θα επηρεαστούν αρκετές πτήσεις

Σύμφωνα με την Αστυνομία Κύπρου, ο συναγερμός στο Αεροδρόμιο Λάρνακας έληξε, αφού οι πυροτεχνουργοί δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό στο «ύποπτο» αντικείμενο που είχε εντοπιστεί. Η λειτουργία του Αεροδρομίου αναμένεται σταδιακά να επανέλθει στην ομαλότητα, ενώ θα επηρεαστούν αρκετές πτήσεις

Στις 7 μ.μ. δόθηκε εντολή να κλείσει το Αεροδρόμιο Λάρνακας όταν στον χώρο ζύγισης των αποσκευών εντοπίστηκε  αντικειμένο, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Με απόφαση των αρχών Ασφαλείας άρχισε αμέσως η απομάκρυνση από τα κτίρια του αερολιμένα τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων, κοντά σε χώρο για πτήση του Ισραήλ, και επρόκειτο για πακέτο, περιτυλιγμένο με κολλητική ταινία.

Σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης τόνισε πως έχει τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο δράσης που υπάρχει και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Την ίδια ώρα, τέθηκαν σε εφαρμογή προληπτικά μέτρα και στο Αεροδρόμιο Πάφου.


Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου